Σινεμά - TV

Τρέιλερ «Logan Lucky»: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σχεδιάζει μια σπαρταριστή ληστεία

today29 Μαΐου, 2017

Background
share close

Τέσσερα χρόνια πέρασαν μετά τις «Παρενέργειες», την ταινία που ο Στίβεν Σόντερμπεργκ διαφήμιζε ως την τελευταία του στον κινηματογράφο, αλλά ελάχιστοι τον πίστεψαν. Αμέσως μετά συνέχισε να δουλεύει για την τηλεόραση, δημιουργώντας το «The Knick», πειραματίστηκε με ασπρόμαυρες εκδοχές ταινιών σαν το πρώτο «Ιντιάνα Τζόουνς» στο προσωπικό του ιστολόγιο και ετοιμάζει μια διαδραστική σειρά όπου το κοινό θα αποφασίζει για την εξέλιξη του κάθε επεισοδίου.

Πολυάσχολος όπως πάντα, ήταν αδύνατον να μην ξαναμπλεχτεί με τα κινηματογραφικά, και τον Αύγουστο αναμένεται να παρουσιάσει το «Logan Lucky» στο οποίο δύο αδέρφια, που τους υποδύονται ο Τσάνινγκ Τάτουμ και ο Άνταμ Ντράιβερ, ζητούν τη βοήθεια του Ντάνιελ Κρεγκ για μια μεγάλη ληστεία την ημέρα του Coca Cola 600, του μεγάλου γεγονότος για αγωνιστικά αυτοκίνητα που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1959 στις ΗΠΑ. Πολλά γνωστά ονόματα θα εμφανιστούν σε μικρούς ρόλους, όπως η Χίλαρι Σουάνκ, η Ράιλι Κίου, ο Σεθ ΜακΦάρλαν, η Κέτι Χολμς, η Κάθριν Γουότερστον και έξι αληθινοί οδηγοί στο πλαίσιο του αγώνα.

Ο Σόντερμπεργκ διευκρίνισε πως η ταινία είναι η πρώτη μιας εταιρίας παραγωγής που έφτιαξε ο ίδιος με το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Warner, μια ταινία για το  ευρύ κοινό. Μέχρι τώρα δεν είχαν διαρρεύσει πολλά πέρα από 2-3 εικόνες για το φιλμ, όμως πλέον έχουμε ένα χορταστικό τρέιλερ που μας συστήνει κοενικούς, αλλόκοτους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων και έναν αγνώριστο, ειδικά στην ομιλία, Ντάνιελ Κρεγκ. Ραντεβού τον Αύγουστο!

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%