Σινεμά - TV

O Τζουντ Λο είναι ο νέος Πάπας

today13 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ποντίφικα στο πρώτο, φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, ο 43χρονος Jude Law θα υποδυθεί τον Πάπα στο παρθενικό, φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα του σκηνοθέτη των «La Grande Belezza» και «Youth», Paolo Sorrentino.

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον μυθοπλαστικό χαρακτήρα του Πάπα Πίου του 13ου, του πρώτου Αμερικανού Πάπα στην ιστορία της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.    Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νέος και γοητευτικός Πάπας στα νέα του καθήκοντα ως «άνθρωπος του Θεού» και προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Η μυστηριώδης φύση του και οι εσωτερικές αντιφάσεις που συγκροτούν το χαρακτήρα του, τον φέρνουν στο επίκεντρο της προσοχής μέσα στο Βατικανό και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το αν και κατά πόσο ο νέος Πάπας βρίσκεται στο «σωστό» μονοπάτι.   Στο πλευρό του Law βρίσκεται και η Diane Keaton, στο ρόλο της αδερφής Μαρίας, της καλόγριας που τον μεγάλωσε, ενώ στους υπόλοιπους ρόλους ξεχωρίζουν οι James Cromwell, Sebastian Roché, Scott Shepherd και Cécile de France.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας, εκτός συναγωνισμού.   «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να επιστρέφω στη Βενετία» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Ιταλός σκηνοθέτης σε δήλωσή του.   Ολόκληρος ο κύκλος της σειράς που θα αποτελείται από 8 επεισόδια, θα προβληθεί τον Οκτώβριο στο Sky Atlantic για την Ευρώπη και λίγο αργότερα θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο HBO.

 

Πηγή: lifo.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%