Σινεμά - TV

Οι πέντε χειρότερες ταινίες του προηγούμενου έτους

today17 Ιανουαρίου, 2018

Background
share close

Ένας σκύλος που μιλάει, ένας άντρας-χιονάνθρωπος και ο Gerald Butler ως ιδιοφυής αστροφυσικός ήταν μερικές από τις χειρότερες ταινίες του 2017

Geostorm

Τα πράγματα ξεκίνησαν στραβά με τη λάθος επιλογή πρωταγωνιστών. Ο Gerald Butler, o (Σκοτσέζος) Βασιλιάς Λεωνίδας που φώναζε τόσο επιτυχημένα «This is Spartaa!» στους «300», υποδύεται εδώ έναν ιδιοφυή αστροφυσικό που ενίοτε ρίχνει και καμιά μπουνιά, αφού χρειάζεται να το κάνει σε αυτή την ταινία με το περιβαλλοντικό μήνυμα και τις συνωμοσίες του Λευκού Οίκου. Δεν είναι ούτε περιπέτεια, ούτε αστυνομικό, ούτε αστείο, ούτε ενδιαφέρον.

The Emoji Movie

Δεν είναι καν κανονική γλώσσα και ήδη τα emojis, οι εικόνες-σύμβολα που χρησιμοποιούμε για τα γραπτά μας μηνύματα, έγιναν ταινία. Πολύ πιο ευφάνταστη θα ήταν μια ταινία για τη Γραμμική Β′ και το προτείνουμε τώρα στους παραγωγούς του Χόλιγουντ. Πέραν τούτου, στο «The Emoji Movie» γίνεται και πάλι κακή χρήση καλών πρωταγωνιστών αφού ο Patrick Stewart του «Star Trek» και του «X-Men» παίζει τη φωνή του Poop (μαντέψτε ποιο σύμβολο είναι). Κρίμα τον ηθοποιό.

Baywatch

Όλοι θυμόμαστε το παλιό καλό Baywatch με τον Mitch, τη C.J και την Stephanie. Έσωζαν καμιά ζωή, μπλέκανε που και που οι σχέσεις τους, ίσως ο γιος Hobie να έκανε καμιά αλητεία όπως το να πει ψέμματα ή να σπάσει κανένα ποτήρι και να φτάσουν όλοι στο χείλος της καταστροφής, αλλά μέχρι εκεί. Στην ταινία «Baywatch» πέραν του ότι τόσοι μύες είναι υπερβολικά κουραστικοί, τους βλέπουμε να κάνουν αγώνα κουβαλήματος ψυγείου, να συλλαμβάνουν εμπόρους ναρκωτικών και να τραβάνε selfies για να διασκεδάσουν όταν παίζουν τους ιατροδικαστές.

Snowmance

Ένα κοριτσάκι φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και κάνει μια ευχή να γνωρίσει τον τέλειο άντρα. Ο κολλητός της της συμπαραστέκεται. Κάθε χειμώνα η ίδια ευχή, μέχρι που ο Mr. Cole της χτυπάει την πόρτα. Μήπως είναι αυτός ο άντρας-χιονάνθρωπος; Και ο κολλητός τι θα απογίνει; Γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα; Θα σας αφήσω σε αγωνία.

Best Friend From Heaven

Όλοι ξέρουμε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά στην συγκεκριμένη ταινία έχει και χρέη προξενητή από το υπερπέραν. Ο φίλος-σκύλος αγαπά τους ιδιοκτήτες του αλλά έχει ένα ατύχημα και καταλήγει στον Παράδεισο. Όμως πρέπει να επιστρέψει και μάλιστα, σε ομιλούντα μορφή, ειδάλλως γάμο δεν θα δούμε. Θέτουμε υποψήφιο το «Best Friend From Heaven» όχι μόνο ως το χειρότερο φιλμ του 2017, αλλά της τελευταίας δεκαετίας.

 

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%