Διάφορα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: επτά ταινίες για να γιορτάσεις σήμερα αράζοντας στον καναπέ!

today8 Μαρτίου, 2018

Background
share close

H Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου!

Οι γυναίκες σήμερα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με πολλούς τρόπους, αλλά αν εσύ βαριέσαι να κάνεις το ο,τιδήποτε, μπορείς να αράξεις στον καναπέ σου και να δεις ταινίες που αφορούν τις γυναίκες!

Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και χαλάρωσε!

 

1. Ο διάβολος φορούσε Πράντα

https://www.youtube.com/watch?v=XTDSwAxlNhc

Η Άντι, μια τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα, υποφέρει τα πάνδεινα από την αυταρχική αφεντικίνα της Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, που της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν σαν σκλάβοι γύρω της.

2. Salt

Η πράκτορας της CIA Evelyn Salt θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη καταζητούμενη και φυγάς στην ίδια της την χώρα, μετά από την κατηγορία που θα ασκήσει εναντίον της ένας ρώσος που έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ ότι η ίδια είναι ρωσίδα κατάσκοπος με στόχο την δολοφονία του αμερικανού προέδρου. Με όπλα τις ικανότητες και την πείρα που έχει αποκτήσει ως πράκτορας , θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για την απόδειξη της αθωότητάς της, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον σύζυγό της και παράλληλα να αποφύγει την σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας της.

3. Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα

Μια φιλελεύθερη καθηγήτρια Ιστορίας Τέχνης (Τζούλια Ρόμπερτς), με ανορθόδοξες διδασκαλικές μεθόδους, προσλαμβάνεται σε ένα από τα συντηρητικότερα κολέγια της Αμερικής, το Wellesley, το οποίο στοχεύει περισσότερο στη διαμόρφωση καλών συζύγων παρά στη διαμόρφωση ώριμων και δυναμικών γυναικών.
Η ένταξη της στο νέο περιβάλλον θα είναι δύσκολη αφού ως 30χρονη και ακόμα ανύπαντρη γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει την ψυχρότητα των διευθυνόντων αλλά και την δυσκολία επικοινωνίας με τις μαθήτριες της.

4. The Blind Side

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis, «The Blind Side: Εξέλιξη του παιχνιδιού». Ένας φτωχός, ευτραφής και χωρίς ανώτερη μόρφωση έφηβος προσλαμβάνεται από μια μεγάλη σχολή ποδοσφαίρου, στην οποία γίνεται φροντιστής με σκοπό την ακαδημαϊκή και αθλητική επιτυχία στο πρωτάθλημα NFL.

 

5. Φρίντα

Η πολυτάραχη ζωή της ζωγράφου Φρίντα Κάλο, από την άνοδο στο πλευρό του μέντορα της Ντιέγκο Ριβέρα, μέχρι την σχέση της με τον Λέοντα Τρότσκι και το σοβαρότατο ατύχημα που την καθήλωσε για αρκετό καιρό στο κρεβάτι του πόνου. Προτάθηκε για έξι Όσκαρ.

 

6.Million Dollar Baby

Ο Φράνκι Νταν πέρασε όλη του τη ζωή ως μάνατζερ και προπονητής μερικών από τους καλύτερους πυγμάχους που πέρασαν ποτέ από τα ρινγκ. Το σημαντικότερο μάθημα που διδάσκει στους μποξέρ του είναι και η φιλοσοφία της δικής του ζωής: πάνω από όλα, πρέπει πάντα να προστατεύεις τον εαυτό σου. Η πλήρης αποξένωσή του Φράνκι με την κόρη του, του έχει στοιχίσει τόσο ακριβά,  ώστε να μην αφήνει τον εαυτό του να δεθεί συναισθηματικά με κανέναν για αρκετό καιρό.Και τότε, στο γυμναστήριο του Φράνκι μπαίνει η Μάγκι Φιτζέραλντ. Η Μάγκι ποτέ δεν είχε πολλά στη ζωή της, έχει όμως κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν: ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.Περισσότερο από το κάθε τι όμως, εκείνο που χρειάζεται η Μάγκι είναι κάποιον να πιστέψει σε αυτήν. Χωρίς περιστροφές ο Φρανκι λέει στη Μάγκι τη σκληρή αλήθεια: είναι πολύ μεγάλος πια και δεν προπονεί γυναίκες. Το όχι όμως δεν έχει καμία σημασία όταν δεν έχεις άλλη επιλογή. Αποφασισμένη να μην παρατήσει το όνειρο της ζωής της, η Μάγκι αρχίζει μόνη της εξαντλητικές καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο, με την ενθάρρυνση του Σκραπ. Η απόλυτη αποφασιστικότητά της θα κερδίσει τον Φράνκι που, αν και με δυσκολία, αποφασίζει τελικά να την αναλάβει.

 

7. Η σιδηρά κυρία

https://www.youtube.com/watch?v=h8cWavne9FU

 

 

Πηγή: neolaia.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%