Διασκέδαση

Πάρτε μια ιδέα από το 36ο River Party

today1 Αυγούστου, 2014

Background
share close

To Σάββατο, 26 Ιουλίου, άνοιξαν οι Πύλες του River Party και εκατοντάδες κατασκηνωτές έστησαν τις σκηνές τους, ξεκινώντας τις διακοπές τους δίπλα στο ποτάμι:
έχοντας σύμμαχο τον καιρό, βούτηξαν στο ποτάμι, απόλαυσαν την κουζίνα της κυρίας Δέσποινας και αξιοποίησαν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα extreme games που παρέχονται δωρεάν από τη διοργάνωση.
bofiliou

Την Τετάρτη, 30 Ιουλίου, το 36o River Party ξεκίνησε δυναμικά: τα πάρτυ άρχισαν στο Tequila από νωρίς, oι συμμετοχές για το τουρνουά πινγκ – πονγκ και μπάσκετ 3 on 3 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ενώ η Αmstel έστησε «κύκλους κρουστών», χαρίζοντας μία μοναδική βιωματική εμπειρία σε όσους συμμετείχαν.

burger-project-2

Στις 18.00, το πρόγραμμα άνοιξε με μελωδίες Αlternative psychedelic, έντεχνο φολκ, ροκ και Stoner Rock /Rock από τα δύο συγκροτήματα του Youth Stage, τη Στιχόβολη (από τα Ιωάννινα) και τους Wild Orang (από το Βόλο).

pasxalidis

Στις 19.45, το river party κινήθηκε στους εκρηκτικούς ρυθμούς των Gemini Act, και το κλίμα απογείωσαν οι Burger Projce, οι οποίοι χάρισαν ένα αυθόρμητο πάρτυ, με φαντασμογορικές μουσικές και δίχως ίχνος σοβαροφάνειας! Ακολούθησε η Νατάσσα Μποφίλιου που ταξίδεψε τους χιλιάδες κατασκηνωτές και επισκέπτες του Φεστιβάλ με αγαπημένες μελωδίες της μουσικής παράστασης των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου «ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ». Το πρόγραμμα έκλεισε με τον μοναδικό, δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος συγκέντρωσε τραγούδια, διαθέσεις και… φίλους σε ένα πολύ ζεστό, ευαίσθητο και με χιούμορ live.

river-party-51

Περασμένες τρεις τα ξημερώματα, και το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο με τον Jaxx στα decks στο Tequila Bar!

river-party-3

 

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%