Σινεμά - TV

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή/extra film clip, δηλώσεις και σκηνές από τα γυρίσματα

today7 Ιουλίου, 2014

Background
share close

“Οι πίθηκοι δεν θέλουν πόλεμο”. Αυτή η δήλωση είναι η πιο χαρακτηριστική της νέας ταινίας του διάσημου franchise που φέρει τον τίτλο “Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή” αλλά και δηλωτική του δεδομένου ότι πίθηκοι και άνθρωποι, αρχικά τουλάχιστον, δείχνουν διατεθειμένοι να ζήσουν μαζί και ειρηνικά. Όμως δεν τα καταφέρνουν… 

Ένα από τα  εμπορικότερα αλλά και πιο πολυαναμενόμενα σίκουελς των τελευταίων δεκαετιών προβάλλεται σε λίγες μέρες και στη χώρα μας. Μιλάμε για το “Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή”, την πραγωγή της οποίας ανέλαβε η Twentieth Century Fox, που ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων της σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις 6 Μαΐου 2013. 

Οι WETA – Digital, ήδη βραβευμένοι με Όσκαρ για τα υπέροχα οπτικά τους εφέ, μετά την καταπληκτική δουλειά που έκαναν για την ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση», εργάζονται ήδη πυρετωδώς, προκειμένου να καταφέρουν και αυτή τη φορά να αποδώσουν τα ωραιότερα φωτορεαλιστικά γραφικά, χρησιμοποιώντας φυσικά την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακής αναπαράστασης των ημερών μας, ενώ η σημαντικότατη ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον διευθυντή φωτογραφίας Μάικλ Σέρεσιν, τον σκηνογράφο Τζέιμς Τσίνλαντ και τηνενδυματολόγο Μελίσα Μπρούνινγκ. 

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%