Σινεμά - TV

Πρώτο Trailer Απο Το «Whitney»

today29 Απριλίου, 2018

Background
share close

Η Miramax κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Whitney», το μουσικό ντοκιμαντέρ του Kevin Macdonald, που εστιάζει στην ομολογουμένως μεγαλύτερη τραγουδίστρια των τελευταίων δεκαετιών, την Whitney Houston, που έφυγε προώρα απο την ζωή στην ηλικία των 48 χρόνων.

«Η Whitney Houston έσπασε τα περισσότερα ρεκόρ στην μουσική βιομηχανία, απο κάθε άλλη τραγουδίστρια στην ιστορία. Με περισσότερες απο 200 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, υπήρξε η μοναδική καλλιτέχνιδα που κατέγραψε επτά συνεχείς πρώτες θέσεις στα singles των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Whitney επίσης πρωταγωνίστησε σε αρκετές δημοφιλείς ταινίες πρίν η λαμπρή καριέρα της επισκιαστεί απο την ανάρμοστη συμπεριφορά, τα σκάνδαλα και το θάνατο σε ηλικία 48 ετών. Το ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα προσωπικό και αδιαπραγμάτευτο πορτραίτο της Houston και της οικογένειας της, που εξερευνά την ιστορία πέρα απο τα πρωτοσέλιδα και ρίχνει νέο φώς στην μαγευτική πορεία της ζωής της. Με την χρήση ακυκλοφόρητου υλικού, αποκλειστικές demo ηχογραφήσεις, σπάνιες εμφανίσεις, ηχητικά ντοκουμέντα και αυθεντικές συνεντεύξεις με τους ανθρώπους που την γνώριζαν καλύτερα απο κάθε άλλον, ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Kevin Macdonald ξετυλίγει το μυστήριο πίσω απο ‘Την Φωνή’, που ενθουσίασε εκατομμύρια αλλά δεν κατάφερε ποτέ να συμβιβαστεί με το δικό της προβληματικό παρελθόν.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο καταξιωμένος Σκωτσέζος σκηνοθέτης Kevin Macdonald («The Last King of Scotland», «Touching the Void»), ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο είδος του ντοκιμαντέρ.

Το «Whitney» θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=R0rhC90Z4ok

 

Πηγή: cinemode.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%