Διασκέδαση

«A Star is Born»: Δείτε το τρέιλερ της πρώτης σκηνοθετικής δουλειάς του Bradley Cooper με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga

today7 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Στην πρώτη του ταινία ως σκηνοθέτης, ο Bradley Cooper φαίνεται οτι τα καταφέρνει ήδη: με τις ευλογίες του Sean Penn που έκρινε την ταινία ως «εξαιρετική» και μετά τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις μετά τα early screenings της ταινίας, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «A Star Is Born» που θα προβληθεί τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.

A Star Is Born

Πρόκειται για την ιστορία ενός star της country με αυτοκαταστροφικές τάσεις και ροπή προς τον αλκοολισμό, με τον περίγυρο του να ανησυχεί για την κατάληξη τόσο της καριέρας του, όσο και της ζωής του. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ανακαλύπτει μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, την Ally (Lady Gaga), που αποφεύγει να τραγουδήσει μπροστά σε μεγάλο κοινό, καθώς θεωρεί τον εαυτό της πολύ άσχημο για να αποκτήσει τη φήμη που επιθυμεί. Ο πρώην star της country (Bradley Cooper) βρίσκει με αυτόν τον τρόπο έναν νέο στόχο στη ζωή του, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει την Ally να γίνει η επόμενη μεγάλη σταρ.

A Star Is Born

Αυτό είναι το τρίτο remake της κλασικής ταινίας του 1937: στο πρώτο remake (1954) πρωταγωνιστούσαν η Τζούντυ Γκάρλαντ και ο Τζέιμς Μέισον (υποψήφιοι για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Α’ Ανδρικού Ρόλου αντίστοιχα), ενώ στο δεύτερο (1976) πρωταγωνιστούσαν η Μπάρμπρα Στρέιζαντ  και ο Κρις Κριστόφερσον  (βραβευμένοι και οι δύο με Χρυσή Σφαίρα για τους ρόλους τους στην ταινία). Το δίδυμο Bradley Cooper – Lady Gaga πατά αρκετά πάνω στο αρχικό σενάριο, με τις αναγκαίες μετατροπές του για να καταστεί σύγχρονο. 

A Star Is Born

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 5 Οκτωβρίου 2018 στις ξένες αίθουσες και έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές. «To “A Star Is Born” των Lady Gaga – Bradley Cooper έχει ελπίδες για Όσκαρ», αναφέρει το Forbes, ενώ τοW Magazineπροβλέπει ότι «Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper μπορεί να του χαρίσει την πέμπτη ή ακόμα και την έκτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ». Ούτως ή άλλως, οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ήδη αποδείξει στην Ακαδημία ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό: ο Bradley Cooper έχει ήδη υπάρξει τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ (Silver Linings PlaybookAmerican HustleAmerican Sniper), ενώ η Lady Gaga το 2016 είχε λάβει υποψηφιότητα Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «Til It Happens To You», soundtrack για το ντοκιμαντέρ The Hunting Ground.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «A Star is Born»:

 

 

Πηγή: elculture.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%