Σινεμά - TV

Θα αργήσει να… πετάξει το σίκουελ του Top Gun

today6 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Άλλαξε πάλι, η ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel του “Top Gun”, εκ των θρυλικότερων ταινιών της δεκαετίας του ’80. Ποια είναι η τελευταία πληροφόρηση;

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχει κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές η φήμη πως θα ξαναδούμε, στη μεγάλη οθόνη, τον Tομ Κρούιζ, ως πρωταγωνιστή του Top Gun.

Ας θυμηθούν οι παλιοί και ας δουν οι νέοι, το trailer από το πρώτο, το αυθεντικό Top Gun, που βγήκε στις αίθουσες πριν από 32 χρόνια.

Όταν ο Val Kilmer ενημέρωσε ότι υπέγραψε να γίνει ξανά ο Iceman, τον Απρίλιο του 2017, όλα πια έγιναν ξεκάθαρα. Συμπρωταγωνιστής του Κρούιζ θα είναι o Miles Teller, ο οποίος νίκησε στις ακροάσεις τους Glen Powell, Nicholas Hoult, Dylan O’Brien και Austin Butler. Θα υποδυθεί τον προστατευμένο του Maverick και γιο του Goose -φίλο και συνάδελφο του Maverick, που πέθανε (στην πρώτη ταινία).

Θα αργήσει να... πετάξει το sequel του Top Gun

Παρεμπιπτόντως, τα δοκιμαστικά έγιναν στο σπίτι του Κρούιζ, στη Φλόριντα. Ο “Maverick” λάτρεψε τόσο την προσπάθεια του Powell, που ζήτησε έναν ειδικό, νέο ρόλο για αυτόν στο σενάριο.

Ο τίτλος του sequel θα είναι Top Gun: Maverick, με τον Κρούιζ να ποστάρει στις αρχές του μήνα, αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Day1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%