Σινεμά - TV

Τέλος στα σενάρια για δίωρα επεισόδια στο Game of Thrones

today29 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones τελικά δεν θα έχει επεισόδια δίωρης διάρκειας.

Πέρυσι τέτοιο καιρό, ο υπεύθυνος του ΗΒΟ Κέισι Μπλόις δημιούργησε προσδοκίες στους φανατικούς της σειράς με την προοπτική να υπάρξουν μακρύτερα σε διάρκεια επεισόδια στην 8η σεζόν.

«Φαντάζομαι εκείνα τα επεισόδια ότι θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόση. Δεν έχουμε κάνει αυτήν τη συζήτηση ακόμη, γιατί δεν ξέρω ακόμα πόσο θα διαρκούν. Δυο ώρες ανά επεισόδιο ίσως μοιάζει ότι θα είναι υπερβολικό, αλλά είναι σπουδαία σειρά, οπότε ποιος ξέρει;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά…

Έναν χρόνο μετά και με τα επεισόδια να βρίσκονται στη διαδικασία του μοντάζ, πλέον έχει ιδέα του τι συμβαίνει και παρόλο που δεν διευκρίνισε τη διάρκεια των τελευταίων έξι επεισοδίων, επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι κανένα από αυτά δεν πρόκειται να είναι δίωρο.

Όσο για το τρέιλερ που περιμένει πώς και πώς το φανατικό κοινό της σειράς, επεσήμανε ότι δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά προφανώς θα είναι εντός του 2018.

«Νομίζω ότι το τέλος της σειράς είναι επικό. Νομίζω ότι οι φανς θα το λατρέψουν. Νομίζω πως είναι ο ιδανικός τρόπος για να «αποχωρήσει» ένα από τα σπουδαιότερα σόου της τηλεόρασης και ο κόσμος θα είναι πολύ χαρούμενος. Θα συζητηθεί πάρα πολύ», τόνισε αναφορικά με το τέλος της σειράς.

Η όγδοη σεζόν του Game of Thrones έχει προγραμματισθεί για να προβληθεί το 2019, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία.

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%