Διασκέδαση

Το νέο Star Trek έχει τίτλο

today30 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Η τρίτη διαστημική εξόρμηση του «Star Trek» ετοιμάζεται, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Βανκούβερ του Καναδά και έχουμε επίσημα τον τίτλο.

Η ανακοίνωση του τίτλου έγινε με τον προσφιλή τρόπο του twitter, από τον ηθοποιό Τζάστιν Λιν, ο οποίος χρησιμοποίησε αντίστοιχο hashtag, αποκαλύπτοντας πως η νέα ταινία θα λέγεται «Star Trek Beyond».

Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της πλοκής του νέου διαστημικού ταξιδιού του U.S.S. Enterprise και του πληρώματός του, αλλά προφανώς αναμένεται η εξερεύνηση νέων κόσμων, ζωής και διαγαλαξιακών πολιτισμών.

Οι Κρις Πάιν και Ζάκαρι Κουίντο επιστρέφουν ως Κάπτεν Κερκ και Δρ Σποκ, ο Καρλ Ούρμπαν, η Ζόι Σαλντάνα και ο Σάιμον Πεγκ (ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο της νέας ταινίας μαζί με τον Νταγκ Γιούνγκ) θεωρείται πως θα πλαισιώσουν σίγουρα τους πρωταγωνιστές και υπάρχει έντονη φημολογία πως η Σοφία Μπουτέλα («Kingsman») θα είναι η νέα «κακιά» της σειράς, μετά τις παρουσίες των Έρικ Μπάνα και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στις δυο προηγούμενες ταινίες.

Το «Star Trek Beyond» θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016

 

Πηγή: life.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%