Σινεμά - TV

Τρέιλερ: Στη ζούγκλα με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ! Έρχεται ο «Ταρζάν»

today18 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Ο κλασικός ήρωας του Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ντέιβιντ Γέιτς δεν φοβάται τα μεγαλόπνοα σχέδια – άλλωστε έχει ενορχηστρώσει ένα από τα πιο επιτυχημένα φραντσάιζ όλων των εποχών – τον «Χάρι Πότερ». Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύει μακριά από το Χόγκουαρτς και χάνεται στη ζούγκλα.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, βρίσκει ξανά τον δρόμο για την μεγάλη οθόνη, σε μια επική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, γνωστό και ως Έρικ από τη διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Ο Ταρζάν θα συμμαχήσει με ένα βετεράνο του Εμφυλίου που έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για μια νέα καριέρα ως μισθοφόρος (Σάμιουελ Τζάκσον).

Δείτε τα τρέιλερ και τις φωτογραφίες στο gallery παρακάτω.

Το μεγαλύτερο στοίχημα του στούντιο, πέρα από την επιλογή του κατάλληλου Ταρζάν, ήταν για καιρό η εύρεση της συντρόφου του Τζέιν. Τελικά βρέθηκε στο πρόσωπο της Μαργκό Ρόμπι («Ο Λύκος της Wall Street»), παρότι φημολογούταν τα ονόματα της Έμα Στόουν και της Τζέσικα Τσάστεϊν.

O Ταρζάν έκανε την πρώτη του εμφάνιση to 1912 στo μυθιστόρημα «O Ταρζάν των Πιθήκων» του Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ και ακολούθησαν 23 ακόμα βιβλία.

Η ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν» («The Legend of Tarzan») θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

 

Πηγή: cinemag.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%