Διασκέδαση

14/7/2017 | Category: Διασκέδαση

Τρεις ήρωες θα υποδυθούν τους εαυτούς τους σε ταινία του Κλιντ Ίστγουντ -Απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση

Η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ θα αφηγείται την εμπειρία τριών πραγματικών ηρώων· τριών ανθρώπων που απέτρεψαν μια τρομοκρατική ενέργεια, σώζοντας πολλές ζωές.

Το «The 15.17 to Paris» θα αφηγείται το τι έγινε στην υπερταχεία Thalys που ταξίδευε στο Παρίσι με περίπου 500 επιβάτες το 2015 και αποτελεί διασκευή του κινηματογραφικού βιβλίου The 15.17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train and The American Heroes».

Ο Αντονι Σάντλερ, ο Αλεκ Σκαρλάτος και ο Σπένσερ Στόοουν ταξίδευαν από τις Βρυξέλλες στο Παρίσι, όταν και εντόπισαν έναν άνδρα με ΑΚ47 Καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι, που επιχείρησε να πραγματοποιήσει επίθεση.

Οι τρεις άνδρες τον ακινητοποίησαν και έσωσαν τους επιβάτες του τρένου. Ο Στόουν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε.

Και οι τρεις τιμήθηκαν με το μετάλλιο της Γαλλικής Λεγεώνας της Τιμής, την υψηλότερη διάκριση της χώρας,  και συνάντησαν τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που τους αποκάλεσε «τους καλύτερους της Αμερικής».

Οι τρεις άνδρες, λοιπόν, θα υποδυθούν τους εαυτούς τους στη νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ, κάτι που αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Πηγή: iefimerida.gr