Σινεμά - TV

«The True American»: Ο Τομ Χάρντι κοιτά προς τα Όσκαρ

today5 Απριλίου, 2017

Background
share close

Το βιβλίο «The True American: Murder and Mercy in Texas» του, ινδικής καταγωγής, αμερικανού Ανάντ Γκιριντάραντας περιέγραψε με λεπτομέρειες μια αληθινή ιστορία, αποτέλεσμα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Στρόμαν, ένας τεξανός, άρχισε να πυροβολεί μετανάστες κυριευμένος από μίσος για την τραγωδία των Δίδυμων Πύργων, σκοτώνοντας τελικά δύο από αυτούς και τραυματίζοντας έναν τρίτο, μετανάστη από το Μπαγκλαντές που δούλευε σε μίνι-μάρκετ. Το βιβλίο εξετάζει και τις πράξεις του Στρόμαν, αλλά κυρίως την προσπάθεια που έκανε αργότερα ο επιζών για να μην επιβληθεί θανατική ποινή στον θύτη.

Αυτό το αρκετά δυνατό υλικό μεταφέρεται στο σινεμά (με τίτλο «The True American») με ένα team που υπόσχεται πολλά. Η Κάθριν Μπίγκελοου, που ήθελε παλιότερα να το σκηνοθετήσει, θα αναλάβει την παραγωγή, ο Πάμπλο Λαραΐν, μετά τη «Jackie» θα αναλάβει να σκηνοθετήσει μια καθαρά αμερικανική ιστορία και ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Στρόμαν. Ο Λαραΐν, το όνομα του οποίου είχε αντιμετωπίστεί με σκεπτικισμό για τη «Jackie», έναν εθνικό θησαυρό των ΗΠΑ που τον εκμεταλλεύτηκαν συχνά στο σινεμά και την τηλεόραση, φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για ιστορίες που πηγάζουν μέσα από ιστορικά γεγονότα της πορείας της χώρας, και μετά την δολοφονία του Κένεντι θα πιάσει τις συνέπειες που είχε το κοσμοϊστορικό γεγονός της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Ημερομηνία γυρισμάτων και κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί, σίγουρα όμως μιλάμε για οσκαρικό υλικό, οπότε θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμο το φιλμ προς τα τέλη της χρονιάς.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%