Σινεμά - TV

«X-men: Apocalypse»: Δείτε το νέο διεθνές τρέιλερ

today18 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Το υλικό ξεκινά με τον Magneto να συζητά με τον Professor Xavier, ενώ φυσικά είναι γεμάτο με πολυάριθμες σκηνές δράσης.

Μετά το επιτυχημένο «X-Men: Days of Future Past», ο Bryan Singer επιστρέφει ξανά στην σειρά ως σκηνοθέτης και αυτής της ταινίας. Όσον αφορά τη διανομή των ηθοποιών, τον Τζέιμς Μακ Αβόι (James McAvoy) και Μάικλ Φασμπέντερ (Michael Fassbender) πλαισιώνουν οι: Τζέννιφερ Λόρενς ( Jennifer Lawrence), ΄Οσκαρ ΄Αιζακ (Oscar Isaac), Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Οι ηθοποιοί Τζέιμς Μακ Άβοϊ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέννιφερ Λόρενς και Νίκολας Χουλτ επιστρέφουν για άλλη μία περιπέτεια X-Men, ενώ τον ρόλο του Απόκαλιψ θα ερμηνεύσει ο Όσκαρ Άιζακ.

Το «X-Men: Apocalypse» αναμένεται να προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ:


Η υπόθεση

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος.

Ξυπνώντας ύστερα από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί.

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζέννιφερ Λόρενς), με τη βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

Την Τετάρτη κυκλοφόρησαν τα συλλεκτικά εξώφυλλα του κινηματογραφικού περιοδικού Empire που απεικονίζουν τους ήρωες από το νέο κεφάλαιο των X-men.

 

Πηγή: zougla.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%