Διασκέδαση

Ζακ Γαλιφιανάκης: Απολαυστικός “εγκέφαλος” ληστείας

today1 Απριλίου, 2015

Background
share close

Ο Ζακ Γκαλιφιανάκης επιστρέφει με μια ξέφρενη κωμωδία, έχοντας στο πλευρό του την Κίρστεν Γουίγκ και τον Όουεν Γουίλσον.

Έχοντας υπογράψει το “Napoleon Dynamite”, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές κινουμένων σχεδίων στην αμερικανική τηλεόραση (αργότερα έγινε και μεγάλου μήκους ταινία), ο Τζάρεντ Χες επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μια ακόμα κωμική περιπέτεια, έχοντας στο δυναμικό του τον Ζακ Γαλιφιανάκη, τον Όουεν Γουίλσον, τον Τζέισον Σουντέικις και την Κίρστεν Γουίγκ, δηλαδή την dream team της σύγχρονης αμερικανικής κωμωδίας. Ο λόγος για το”Masterminds”.

Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία του 1997, η ταινία επικεντρώνεται σε μια ληστεία, που έμεινε γνωστή ως ” Υπόθεση Loomis Fargo” (μια από τις μεγαλύτερες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής) και έλαβε χώρα στη βόρεια Καρολίνα.

Στην ταινία, ο Ντέιβιντ (Γκαλιφιανάκης) ανακαλύπτει το πραγματικό νόημα της περιπέτειας, που δεν είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Ένας άνδρας βαλτωμένος στη μονότονη ζωή του αποφασίζει να κλέψει 17 εκατομμύρια δολλάρια από μια αποστολή την οποία μεταφέρει και διαχειρίζεται. Ωστόσο, η διαχείριση των χρημάτων μαζί με την συμμορία του (μέλος της οποίας είναι και η Κρίστεν Γουίγκ, την οποία ερωτεύεται) θα αφήσει πίσω αποδείξεις και στοιχεία, που θα τους στριμώξουν.

pegasus_LARGE_t_1581_106534567

Πηγή: cinemag.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%