NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Mahmut Orhan: “Πιστεύω σε κάθε μου κομμάτι, αλλιώς δεν το κυκλοφορώ”

today22 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Ο διεθνούς φήμης Dj και παραγωγός Mahmut Orhan λίγο πριν από την άφιξή του στην Αθήνα για την μεγάλη του εμφάνιση στο Bolivar Beach Club το Σάββατο 23 Ιουνίου, μιλάει στον NGradio.gr για την μουσική του και την Ελλάδα!

Συνέντευξη: Βασιλεία Περόγλου
Μετάφραση: Φαία Σταίνερ

Έχεις αγαπηθεί πολύ από την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε δούμε στις 23 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar! Τι θα ακούσουμε περίπου;
Ευχαριστώ πολύ, πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω, το ελληνικό κοινό είναι πάντα καταπληκτικό! Δεν βλέπω την ώρα να έρθω ξανά στο Bolivar Beach Club!

Περίμενες ότι το Feel ότι θα γινόταν η επιτυχία που σε καθιέρωσε διεθνώς; Έγινε γνωστό και το “Age of emotions” αλλά το “Feel” σε καθιέρωσε διεθνώς! Το περίμενες;
Πιστεύω σε κάθε μου κομμάτι, είναι σημαντικό για μένα να αισθάνομαι ότι το κομμάτι είναι σωστό προτού κυκλοφορήσει, αλλιώς δεν το κυκλοφορώ. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι είναι σημαντικό να προβλέπεις πόση επιτυχία θα έχει κάτι και η ανταπόκριση για το κομμάτι ήταν απίθανη. Δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω τόσο μεγάλη υποστήριξη.

Μιας και διασκευάσει με τεράστια επιτυχία στο soundtrack του Game of Thones ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;
Αγαπώ το Game of Thrones και όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες της σειράς, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα τον Jon Snow. Είναι ταπεινός αλλά και δυνατός την ίδια στιγμή και νομίζω ότι αποτελεί ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση για τον κόσμο.

Σε ποια μέρη της Ελλάδας έχεις πάει και ποια είναι τα αγαπημένα σου;
Έχω έρθει μερικές φορές στην Ελλάδα, αγαπώ προφανώς την Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Την τελευταία φορά που έπαιξα στο Bolivar Beach Club ήταν απίστευτα, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο χαλαρή και ηλεκτρισμένη ταυτόχρονα.

Έχεις κάνει πολλές διεθνείς επιτυχίες, τελικά η μουσική έχεις σύνορα κι αν ναι ποια είναι αυτά;
Όχι! Πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο στους ανθρώπους να περιορίζονται σε ένα παρεμφερές στυλ που «λειτουργεί», αλλά για μένα είναι σημαντικό να ξεπερνάς την ζώνη άνεσής σου και να προσπαθείς να ενσωματώνεις διαφορετικά στοιχεία, καθώς από εκεί έρχεται η πραγματική έμπνευση.

Αυτό που έχεις πετύχει είναι ότι οι επιτυχίες σου είναι διαχρονικές! Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που μετατρέπεται για εσένα μια επιτυχία και την κάνει διαχρονική;
Και πάλι, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτόμυαλος. Κάθε κομμάτι πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα στοιχείο που να ξεχωρίζει και ο κόσμος θα το θυμάται για χρόνια σαν ένα αξιομνημόνευτο τραγούδι.

Τι σε εμπνέει; Ποια είναι η διαδικασία που «γεννιέται» ένα κομμάτι σου;
Μπορεί να εμπνευστώ από οτιδήποτε. Οι καθημερινές εμπειρίες και στιγμές παίζουν ένα σημαντικό ρόλο αλλά ακούω και τακτικά μουσική, από μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών ειδών. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κρατάς τη μουσική σου «φρέσκια».

Έχεις κάποιο πιο αγαπημένο;
Ακούω τόσο πολλή μουσική που δεν μπορώ να επιλέξω ένα κομμάτι, γιατί έχω πολλά αγαπημένα από διαφορετικά είδη, και το κάθε κομμάτι μου αρέσει για διαφορετικούς λόγους.

Να αναμένουμε κάποια έκπληξη στο Bolivar Beach Bar στις 23 Ιουνίου;
Αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω 😉 Έχω πολλά καινούρια κομμάτια που ανυπομονώ μοιραστώ με όλους!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%