Lifestyle

Ο “Rambo” γίνεται χαζομπαμπάς και ποζάρει με τη 16χρονη καλλονή κόρη του

today1 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Ο Sylvester Stallone θεωρείται από τους «σκληρούς» του Χόλλυγουντ καθώς όλα αυτά τα χρόνια τον έχουμε συνηθίσει να παίζει πολύ σκληρούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη! Όταν όμως πρόκειται για την κόρη του, το πράγμα αλλάζει!

stalone-2

Η 16χρονη καλλονή κόρη του κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling και ο ίδιος φαίνεται να τη στηρίζει και να είναι δίπλα της!

Ο ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την κόρη του Sistine, γράφοντας :‘’ Εγώ και η κόρη μου που θέλει να γίνει σοβαρό μοντέλο. Πιστεύω πως μπορείς να τα καταφέρεις! ‘’

 

stalone-3

Η 16χρονη έχει κάνει ήδη τις πρώτες της επαγγελματικές φωτογραφίσεις, καθώς πριν από μερικούς μήνες φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της «Teen Vogue», όπου μεταξύ άλλων είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:«Πρέπει να προσέχω πολύ αυτά που κάνω, ώστε να μη μετανιώσω μελλοντικά για τις πράξεις μου. Μερικές φορές, θέλεις απλώς να βγεις έξω και να μην ανησυχείς για το αν θα είσαι στην πένα ή στα καλύτερα σου. Πλέον είμαι αρκετά μεγάλη. Αν αποφασίσω πως θέλω να εκτεθώ στις κάμερες, θα το κάνω. Αν όχι, θα μείνω σπίτι μου!»

kori-stalone

kori-stalone-2

Η ίδια μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια. Για το αν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, είπε: «Είμαι απαίσια ηθοποιός! Μισώ να βλέπω τον εαυτό μου γιατί δείχνω γελοία!»
Η επιλογή της μικρής Sistine να γίνει μοντέλο δεν συνέβη καθόλου τυχαία, καθώς η μητέρα της Jennifer Flavin υπήρξε πρώην μοντέλο και είναι παντρεμένη με τον Σταλόνε επί 18 χρόνια. Η ίδια αποκαλύπτει πως αυτό ήταν κάτι που την επηρέασε «Μου έμαθε τα πάντα για το χώρο. Την καλή μου πλευρά, την κακή μου, πώς να περπατάω στην πασαρέλα, και πώς να γίνομαι μια άλλη ανάλογα με το ourfit που φοράω!».

Ο Stallone και η Flavin έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες: τη 16χρονη Sistine, τη 18χρονη Sofia και τη 12χρονη Scarlett.

UK CLIENTS MUST CREDIT: AKM-GSI ONLY EXCLUSIVE: 'The Expendables 3' star Sylvester Stallone is all smiles as he steps out with his wife Jennifer Flavin and his daughters Scarlet, Sophia and Sistine to enjoy a family lunch at SHU Sushi House Unico in Beverly Hills, CA. Pictured: Sylvester Stallone and Jennifer Flavin Ref: SPL822085  150814   EXCLUSIVE Picture by: AKM-GSI / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

peoplegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%