Lifestyle

Αυτές είναι οι δέκα πιο όμορφες γυναίκες που έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω

today15 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Μαθήματα αυτοπεποίθησης δίνουν οι δέκα  ομορφότερες, διάσημες γυναίκες, που έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω.

Vidya Balan

Vidya-Balan-500x303

Η 37χρονη ηθοποιός από την Ινδία κατάφερε να σταδιοδρομήσει παρόλο που όλοι επέμεναν πως πρέπει να χάσει αρκετά κιλά. Πιστή στις απόψεις περί προτύπων ομορφιάς, η καλλονή θεωρεί το κορμί της ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της.

 

Kate Winslet
Kate-Winslet-500x330

Η 39χρονη ηθοποιός κατά καιρούς βλέπει αυξομειώσεις στο βάρος της, όμως δεν την ενοχλεί όταν παίρνει αυτά τα 5-10 κιλά που ταλαιπωρούν κάθε γυναίκα, διότι ξέρει πως ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που είναι ακόμα πιο όμορφες με παραπανίσια κιλάκια.

 

Kim Kardashian
kim-kardashian-325x500

Η 34χρονη είναι εκείνη που έκανε μόδα τις καμπύλες. Της αρέσει που έχει παραπανίσια κιλά, ενώ εκείνο που προσέχει κατά καιρούς στο σώμα της είναι μόνο η κοιλιά της. Η Kιμ  είναι η χυμώδης γυναίκα, νιώθει απίστευτα σέξυ με το κορμί της. Άδικα;

 

Kate Upton
kate-upton-plastic-surgery-333x500

Όταν κοιτάμε την 22χρονη Kέιτ λέμε πως, ναι, υπάρχει ελπίδα. Το μοντέλο που δεν έχει καμία σχέση με τις πολύ αδύνατες συναδέλφους της, νιώθει περήφανη για τις καμπύλες της και περπατάει με αυτοπεποίθηση πάνω στην πασαρέλα.

 

Oprah Winfrey
oprah-winfrey-324x500

Την ώρα που κάποιοι έλεγαν στη νεαρή τότε Oprah να χάσει κιλά, εκείνη ήταν απασχολημένη στο να πετύχει και να είναι σήμερα μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 61χρονη πολυτάλαντη και αυτοδημιούργητη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δεν ένιωσε ποτέ άβολα με τα κιλά της. Ήξερε πολύ καλά πως το θέμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου.

 

Toccara Jones
toccara-jones-for-evans-500x374

H εκρηκτική Toccora με τις σέξυ καμπύλες έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο America’s Next Top Model. Πήγε ενάντια στα “κουρασμένα” πρότυπα ομορφιάς και κατάφερε να ξεχωρίσει και φυσικά να “κλείσει” χρυσές δουλειές με την ομορφιά της.

 

Melissa McCarthy

Melissa-McCarthy-melissa-mccarthy-34582661-1024-768-500x375

H Mελίσσα είναι ηθοποιός ενώ σχεδιάζει και ρούχα για παχουλές γυναίκες. Την αγαπάμε διότι ποτέ στη ζωή της δεν υιοθέτησε τα χολλυγουντιανά πρότυπα ομορφιάς. Κάποια στιγμή είχε πάρει πολλά παραπανίσια κιλά, όμως χωρίς άγχος κατάφερε και έχασε πολλά από αυτά.

 

Queen Latifah
Queen-Latifah-Dresses-Skirts-Little-Black-mMNyC-KBGpGx-339x500

Η 45χρονη ηθοποιός συμπεριλαμβάνεται πάντα στις λίστες με τις πιο όμορφες και σέξυ παχουλές γυναίκες του χώρου του θεάματος. Η αυτοπεποίθησή της βγαίνει προς τα έξω σε κάθε της εμφάνιση.

 

Rebel Wilson
rebel-mtv-ma-1-500x251

Η 35χρονη ηθοποιός ποτέ δεν ένιωσε άβολα με τα κιλά της. Έχτισε την καριέρα της πάνω σε αυτά και ποτέ δεν ένιωσε άβολα φορώντας μαγιό ή εφαρμοστά ρούχα. Επιπλέον, η Rebel έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος.

 

Adele
adele-333x500

Η 27χρονη αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης. έχει συμπεριλήφθηκε στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως». H πανέμορφη Aντέλ όμως ασκεί και θετική επιρροή σε όλες τις γυναίκες που έχουν κάποια παραπανήσια κιλά. Αγαπάει το σώμα της και δεν έχει εμμονή με τη ζυγαριά.

Πηγή: instyle.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%