Lifestyle

Αυτή η γυναίκα έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών

today8 Ιανουαρίου, 2018

Background
share close

Η  75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος υπήρχαν πολλά περισσότερα για να συζητηθούν από το απλά «ποιος φορούσε» τι στο κόκκινο χαλί.

Σε μια προσπάθεια τα φετινά βραβεία να επικεντρωθούν σε θέματα που πραγματικά είχαν σημασία, σχεδόν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών φορούσαν μαύρα, σε ένα μήνυμα αλληλεγγύης σχετικά με την αχαλίνωτη σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Υπήρχαν όμως και μερικές, ελάχιστες εξαιρέσεις. Ας δούμε ποιοι επέλεξαν να μην φορέσουν μαύρα:

Μπλάνκα Μπλάνκο

Η ηθοποιός με έδρα την Καλιφόρνια συνόδευσε τον ηθοποιός Τζον Σάλβατζ στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, χωρίς μάλιστα εσώρουχα. Δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τη στιλιστική της επιλογή, η οποία δέχθηκε καθολική κριτική.

Μπάρμπαρα Μέγιερς

Το μοντέλο σίγουρα συγκέντρωσε πολλά βλέμματα επάνω του όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία αστραφτερή τουαλέτα σε παλ χρώματα. Αργότερα εξήγησε στο Instagram πως ένιωσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει το σεξισμό ήταν να εκφράσει την ατομικότητά της ως γυναίκα.

«Πολλές γυναίκες θα φορούν μαύρα σήμερα για να στηρίξουν την κίνηση Time’s Up. Νομίζω ότι αυτή είναι μια μεγάλη και εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία» έγραψε. «Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισα να φορέσω ένα πολύχρωμο φόρεμα απόψε. Αν θέλουμε αυτές να είναι οι Χρυσές Σφαίρες των ισχυρών γυναικών που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, νομίζω ότι είναι λάθος να μην φοράμε πλέον σέξι ρούχα ή να αφήνουμε τους ανθρώπους να μας ‘κλέβουν’ τη χαρά του να επιδεικνύουμε την προσωπικότητά μας μέσω της μόδας».

Και συνέχισε με ένα μήνυμα φαινομενικά μεταφρασμένο από την μητρική της γλώσσα, τα γερμανικά: «Παλέψαμε πολύ καιρό για την ελευθερία να φοράμε αυτό που θέλουμε κι αυτό είναι επίσης σωστό, ας σκεφτούμε λίγο πιο σέξι. Αν το σταματήσουμε κι αυτό, επειδή μερικοί άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω, κατά τη γνώμη μου».

Μεχέρ Τάτνα

Η Τάτνα, πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, εξέπληξε τους θεατές όταν εμφανίστηκε στη σκηνή. Αν και φόρεσε την καρφίτσα Time’s Up, σόκαρε πολλούς με το σύνολό της, που φαινόταν να έρχεται σε σύγκρουση με το γενικό μήνυμα του οργανισμού. Ωστόσο, στο χαλί η Τάτνα, που είναι ινδικής καταγωγής, εξήγησε ότι είναι αντίθετο με την κουλτούρα της να φορέσει μαύρα, εκτός κι αν θρηνεί. Ακόμη δήλωσε μπροστά στις κάμερες πως «είνια απόλυτα αλληλέγγυα με την κίνηση αυτή».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%