Lifestyle

Κέιτ Μπλάνσετ: Πάντα βασάνιζα τον εαυτό μου

today26 Σεπτεμβρίου, 2013 2

Background
share close

Η 44χρονη βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την συνεργασία της με τον Γούντι Άλεν στην ταινία “Θλιμμένη Τζάσμιν”, για την οποία απέσπασε  διθυραμβικές κριτικές.

“Ο Γούντι Άλεν είναι ειδικός στο να δημιουργεί ταυτόχρονα δράμα και κωμωδία, ενώ είναι πολύ “ενεργός” τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως σκηνοθέτης. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει είναι η ικανότητά του να προσεγγίζει ζητήματα πανανθρώπινα και να τα προσαρμόζει στην επικαιρότητα.  Η Τζάσμιν, που υποδύομαι, είναι μια γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με την οικονομική καταστροφή την οποία πολλοί άνθρωποι βιώνουν σήμερα λόγω της κρίσης”, δηλώνει η ηθοποιός.

“Είχα πολύ άγχος για τη συνεργασία μου με τον Γούντι. Η ιστορία ήταν τόσο καλογραμμένη και δομημένη, οι σχέσεις των χαρακτήρων ήταν συναρπαστικές, οπότε ένιωθα άγχος πλάι σε τόσο αξιόλογους συναδέλφους. Ήταν μια ευκαιρία που δεν συναντάς πολύ συχνά. Η Τζάσμιν είναι ένας συνδυασμός Ίψεν, Τενεσί Ουίλιαμς και Σαίξπηρ και ήταν υπέροχος που συμμετείχα”, σχολιάζει για την ταινία.

cate blanchett

“Πάντα βασάνιζα τον εαυτό μου, δίνοντας τόσα πολλά σε κάθε ρόλο. Επικεντρωνόμουν πολύ περισσότερο στη δουλειά μου, πριν αποκτήσω παιδιά. Όλοι καταλήγουμε να πιστεύουμε πως ο κόσμος γυρίζει γύρω από εμάς και τους ρόλους μας στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο γάμος και η οικογένεια σε βγάζουν από αυτή την εγωκεντρική ψευδαίσθηση. Τώρα πια αφιερώνω την ενέργειά μου σε έναν διαφορετικό κόσμο, ο οποίος με ικανοποιεί συναισθηματικά”,  δηλώνει.

 

Πηγή: enikos.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (2)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%