Lifestyle

Δεν “πούλησαν” τα Όσκαρ

today25 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Ήταν η πιο πολυαναμενόμενη εκδήλωση απονομής βραβείων κινηματογράφου. Εξαιρετικά λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρόν τους. Η Lady Gaga τραγούδησε τη “Μελωδία της ευτυχίας” και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε στη σκηνή με το εσώρουχό του. Κι όμως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων έξι ετών κατέγραψε η τηλεθέαση της τελετής των 87ων βραβείων της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στην επιβλητική αίθουσα του Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την τελετή της απονομής των Βραβείων Όσκαρ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC παρακολούθησαν 36,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Το θέαμα που παρουσίασε ο ηθοποιός Πάτρικ Χάρις προσέλκυσε 16% λιγότερους τηλεθεατές από την περσινή τελετή με οικοδέσποινα την ‘Ελεν ΝτεΤζένερις.

Η απονομή των περσινών βραβείων που παρουσίασε η διάσημη αμερικανίδα κωμικός προσέλκυσε 43,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, που ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό από το 2000. Η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ προσελκύει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιρουμένων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Η φετινή τελετή όμως κατέγραψε τη χαμηλότερη τηλεθέαση από το 2009.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%