Lifestyle

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη μαγεύει τις πασαρέλες στο εξωτερικό

today16 Σεπτεμβρίου, 2013 1

Background
share close

Η Ελλάδα τής έκλεισε τις πόρτες και οι διεθνείς αγορές την αγκάλιασαν. Ο λόγος για την 26χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη, από τις πλέον καταξιωμένες Ελληνίδες στον διεθνή χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, η οποία, παρά την κρίση και την αρνητική αντιμετώπιση που είχε από τη χώρα μας, κατάφερε να επιτύχει.

Με σπουδές στα οικονομικά, η Ελισάβετ γύρισε την πλάτη της στις τράπεζες και τις οικονομικές αναλύσεις, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στη μόδα, απόφαση η οποία τη δικαίωσε. Έπειτα από σκληρή δουλειά, η Ελισάβετ έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχον συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk.

«Όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο και έτσι πλήρωσα για τις πρώτες μου φωτογραφίες, τις οποίες έστειλα μόνη μου σε πρακτορεία στη Γερμανία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και έτσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μόναχο της Γερμανίας απ’ όπου και ξεκίνησα, λέει το 26χρονο μοντέλο».

elizabeth katsamaki

elizabeth katsamaki

 

 

Πηγή: enikos.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (1)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%