Lifestyle

Ινκόγκνιτο στο Αιγαίο αστέρας του Χόλλυγουντ

today24 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Με αέρα Χόλλυγουντ το νησί της Μυκόνου. Η επέλαση των αστέρων δεν έχει τέλος, και οι κάτοικοι του νησιού δεν σταματούν να συναντούν διάσημους ηθοποιούς και καλλιτέχνες της διεθνούς βιομηχανίας του θεάματος. Έτσι, μετά τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler), τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), την Πάρις Χίλτον και όλα τα αγγελάκια της Victoria’s Secret που πέρασαν από εκεί…, στο νησί βρέθηκε και ο Μπρους Γουίλλις (Bruce Willis).

Ο σταρ των ταινιών “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” περνάει τις διακοπές του στο Αιγαίο, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός της Secret των Παραπολιτικών τον “τσάκωσε” την ώρα που βρέθηκε για φαγητό στο Καλό Λιβάδι.

Ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να βρεθεί ινκόγκνιτο στο νησί, χωρίς να τραβήξει πάνω του τα φωτογραφικά φλας, σε μια προσπάθειά του να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η Ελλάδα άλλωστε είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς και συχνά επισκέπτεται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τα ελληνικά νησιά.

 

Πηγή: usay.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%