Lifestyle

Ο Μπιλ Μάρεϊ σόκαρε την Αμερική-Κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016!

today18 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

​Την απόφαση του να κατέβει υποψήφιος για Πρόεδρος της Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα ο θρυλικός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ!

Έξι χρόνια μετά την ταινία «Hyde Park», στην οποία ο Μάρεϊ είχε υποδυθεί τον Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί αυτόν το ρόλο και στην πραγματική ζωή!

180116172012_2577

Ο εξηνταπεντάχρονος  σταρ, από το σπίτι του στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, σόκαρε τις ΗΠΑ, λέγοντας πως θα διεκδικήσει το χρίσμα του Πλανητάρχη:

«Το σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό, και ξέρετε… μου φάνηκε σωστό. Δεν μου αρέσει κανείς από τους υποψηφίους που κατεβαίνουν προς το παρόν για Πρόεδροι. Εντάξει, ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται αξιοπρεπής τύπος, αλλά οι υπόλοιποι είναι αποβράσματα κατά την γνώμη μου. Πάντα γύριζα όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας, και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ την Αμερική σπίτι μου. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι στην χώρα, ωστόσο υπάρχει μέσα τους μεγάλο μπέρδεμα και θυμός. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει με τους wanna-be Χίτλερ όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, και τον Τεντ Κρουζ που θέλει να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο. Πιστεύω πως ο αμερικανικός λαός αξίζει περισσότερα».

Όπως εξήγησε, όλα τα παραπάνω τον έκαναν να  πάρει πιο εύκολα αυτή τη μεγάλη απόφαση, επειδή «ένιωσα πως έπρεπε να πάρω θέση. Αν δεν το έκανα, δεν ήξερα αν θα μπορώ να κοιμηθώ την νύχτα. Κοιτάξτε, δεν είμαι ήρωας, απλώς θέλω να βοηθήσω και νομίζω πως μπορώ να το κάνω με το να γίνω Πρόεδρος! Επομένως εδώ και τώρα σας το λέω επίσημα, κατεβαίνω για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016».

15th Marrakesh International Film Festivalon December 4th, 2015 in Marrakech, MoroccoPictured: Bill MurrayRef: SPL1190468 051215 Picture by: KCS Presse / Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles: 310-

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο με ποια πολιτική παράταξη θα «κατέβει» ο Μπιλ Μάρεϊ, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει την προτίμησή του για τον Πρόεδρο Ομπάμα, λέγοντας ότι δεν έχουν και μεγάλες διαφορές απόψεων.

Πηγή: star.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%