Lifestyle

Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται… Κόμης Δράκουλας

today17 Σεπτεμβρίου, 2013 2

Background
share close

Και ποια δεν θα ήθελε να τη δαγκώσει ο Σάκης Ρουβάς! Πόσο μάλλον ενσαρκώνοντας έναν αιμοβόρο μεν, γοητευτικό δε, σύγχρονο «κόμη Δράκουλα» που, όπως φαίνεται, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον κλασικό Κρίστοφερ Λι της γενιάς του ’60. Αν και οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή προόριζαν τους «Βρικόλακες» για τη μικρή οθόνη, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, αποφάσισαν να τους μεταφέρουν στον κινηματογράφο, με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ζαρμπή.

Η παραγωγή της ταινίας έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί τα πρόσωπα που θα επιθυμούσαν να αποτελέσουν το καστ αυτής της παράξενης ιστορίας τρόμου, η οποία -όπως μαθαίνουμε- είναι γεμάτη μουσική, χορό, αλλά και… τολμηρές σκηνές. Ένας από τους ηθοποιούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς, στον οποίο ήδη έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του βρικόλακα που αναστατώνει τις ζωές των θνητών απ’ όπου κι αν περνάει. Ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, πιθανόν να το κάνει αφού τελειώσει με τις παραστάσεις για τις «Βάκχες» και μπορέσει να  σταθμίσει όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του.

Αυτή θα είναι άλλη μια πρόκληση για τον Σάκη Ρουβά, αφού ο ρόλος του έχει ιδιαιτερότητες, όμως εκείνος -όπως αποδείχτηκε και με τον Διόνυσο- δείχνει πως είναι  επιμελής, δουλεύει σκληρά και τελικά αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του.

 

Πηγή: enikos.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (2)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%