Lifestyle

Ο Τομ Χανκς και η Μεγκ Ράιαν μαζί στη νέα ταινία “Ιθάκη”

today24 Ιουνίου, 2014

Background
share close

Με νέα συνεργασία επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη ο Τομ Χανκς και η Μεγκ Ράιαν. Η 52άχρονη ηθοποιός θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της από την καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ ο Τομ Χανκς θα είναι ο παραγωγός της ταινίας “Ιθάκη”.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Σαρογιάν Ανθρώπινη Κωμωδία, του 1942, η υπόθεση διαδραματίζεται την εποχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Το βιβλίο κάνει συχνές αναφορές στην Οδύσσεια του Ομήρου ενώ οι δύο βασικοί χαρακτήρες ονομάζονται Όμηρος και Οδυσσέας. Πρόκειται για δύο αδέρφια που ζουν με τη μητέρα τους (Μεγκ Ράιαν) και τα υπόλοιπα αδέρφια τους, στην Ιθάκη της Καλιφόρνια.

Το κάστινγ της ταινίας είναι σε εξέλιξη, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στην κεντρική Βιρτζίνια.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχής που βρίσκομαι εδώ”, δήλωσε η Μεγκ Ράιαν επαινώντας την πολιτεία της Βιρτζίνιας για όλες τις δυνατότητες που της προσέφερε.
Από την άλλη ο κυβερνήτης της εξέφρασε την απέραντη χαρά του για την επιλογή της ηθοποιού: “Εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι για το γεγονός ότι η Μεγκ Ράιαν επέλεξε τη Βιρτζίνια ως τη θέση για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο”, δήλωσε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνιας Terry McAuliffe. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Μεγκ Ράιαν και τον Τομ Χανκς σε αυτή την ταινία, που αφορά μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Αμερικής.”

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%