Lifestyle

Τα χόμπι πολλών διάσημων του Χόλλυγουντ

today4 Νοεμβρίου, 2013

Background
share close

Οι σταρ γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους με άλλες ασχολίες κι ενδιαφέροντα και όχι μόνο καλλιτεχνικά, όταν δεν ηχογραφούν στο στούντιο τα τραγούδια τους ή δεν πρωταγωνιστούν σε ταινίες.

Ο Jay-Z είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές του ενασχολήσεις, καθώς είναι συνιδρυτής της αυτοκρατορίας της μόδας Rocawear αλλά  και ιδιοκτήτης με μειοψηφικό μερίδιο στην ομάδα του NBA, Brooklyn Nets, Πρόσφατα ίδρυσε πρακτορείο αθλητών.

hollywood epaggelma jay z

Το 2008 η Gwyneth Paltrow παρουσίασε το Goop, ένα εβδομαδιαίο περιοδικό lifestyle, ενώ παράλληλα γράφει και βιβλία μαγειρικής. Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει δύο.

Όταν δεν πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί ή παράγει, ο Steve Martin είναι εκπληκτικός μουσικός bluegrass. Παίζει μπάντζο, συχνά με τους Steep Canyon Rangers, ενώ επιπλέον θεσμοθέτησε το βραβείο Steve Martin για υπεροχή στο μπάντζο και στην bluegrass – Steve Martin Prize for Excellence in Banjo and Bluegrass.

holywood 3

Οι Brad Pitt και Angelina Jolie είναι γνωστοί δημιουργοί κρασιού, παράγοντας το πρώτο τους ροζέ από τους αμπελώνες τους στο Chateau Miraval της Νότιας Γαλλίας.

holywood 4

Οινοπαραγωγός είναι επίσης ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόππολα. Το οινοποιείτο του Francis Ford Coppola Winery στο Geyserville της Καλιφόρνιας έχει παραγάγει πολλά φημισμένα κρασιά.

holywood 5

Ο Μπιλ Μάρρεϋ  (Bill Murray) έχει θεαθεί αρκετές φορές σε γήπεδα γκολφ αλλά η πραγματική του αγάπη είναι το ερασιτεχνικό μπέιζμπολ. Είναι με ένα ποσοστό ιδιοκτήτης του Goldklang Group, στο οποίο ανήκουν οι St. Paul Saints-Μινεσότα και Charleston RiverDogs-Νότια Καρολίνα μεταξύ άλλων. Τι τίτλο έχει στους RiverDogs; Αρχηγός Κεφιού!

holywood 6

Το σνακ Aunt Luddy’s White Trash που το βρίσκετε σε ντελικατέσεν και φούρνους στο Όστιν του Τέξας είναι ιδιοκτησίας της Sandra Bullock.

sandra 1

Προτού γίνει τραγουδιστής, ήταν ζωγράφος. Ο λόγος για τον Tony Bennett, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για το εικαστικό του ταλέντο, καθώς οι πίνακές του πωλούνται πάνω από 10.000 δολάρια έκαστος. Όπως ο ίδιος δήλωσε στη Wall Street Journal συχνά επισκέπτεται το ανάλογο τμήμα στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης για να παρατηρήσει πώς οι μεγάλοι ζωγράφοι έλυναν τα προβλήματά τους.

holywood 7

Επίσης, ζωγράφος είναι και ο Marilyn Manson, ο οποίος έχει εγκαινιάσει έκθεση των έργων του ακόμα και στην Κολονία, στη Γερμανία, το 2007.

Marilyn+Manson+Marilyn+Manson+Art+Exhibit+TYP5Kb9gK34l

Λες και δεν είναι ήδη πολυπράγμων με την υποκριτική και το τραγούδι, ο Justin Timberlake είναι ιδιοκτήτης του Myspace, ένα από τα πρώτα social networks. Αγόρασε ένα μερίδιο το 2011 κι απέκτησε ενεργότερο ρόλο όταν η News Corp. πούλησε το site το 2012. Το Myspace επανεγκαθιδρύθηκε τον Ιούνιο.

holywood 10

Εραστής του χώρου της τεχνολογίας είναι και ο Ashton Kutcher, ο οποίος είχε επενδύσει στη Skype και συνεχίζει να στηρίζει επιχειρήσεις μέσω της εταιρείας του venture capital, A-Grade Investments.

holywood 11

Τι να πρωτοπεί κάποιος για τον James Franco. Ηθοποιός, συγγραφέας, τραγουδιστής αλλά και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στο Κολούμπια και το UCLA.

Ο Ed Begley Jr. δεν δίνει μόνο μάχες για το περιβάλον αλλά έχει και την ανάλογη εταιρεία, την Begley’s Best, η οποία παράγει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο Willie Nelson είνα ιδρυτής της εταιρείας BioWillie Biodiesel, η οποία παράγει παραλλαγή πετρελαίου από φυτικά έλαια και απόβλητα λίπη. Με αυτό το πετρέλαιο τροφοδοτεί το λεωφορείο των περιοδειών του.

holywood 14

Η Erykah Badu είναι γνωστή για τον soul ήχο της και το προσωπικό της στυλ, αλλά το 2011 αποκάλυψε ότι είναι και μαία! Έχει μάλιστα δίπλωμα εξάσκησης επαγγέλματος και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών!

Ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) είναι ιδιοκτήτης της Ocean Therapy Solutions, εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα τα οποία διαχωρίζουν το νερό από το πετρέλαιο.

holywood 15

Η Roseanne Barr παράγει φιστίκια μακαντέμια στη φάρμα της στη Χαβάη.

Η Alyssa Milano είναι φανατική οπαδός του μπέιζμπολ, έχει γράψει βιβλίο για το αγαπημένο της άθλημα “Safe at Home” ενώ συνεργάζεται με διάφορα μέσα στα οποία αρθρογραφεί κι έχει μόνιμες στήλες για το σπορ.

holywood 16

 

Πηγή: real.gr ,  CNN

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%