NG News

Ο Γιάννης Μωραΐτης στον ngradio.gr

today18 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, στις 19:00, σχεδόν αμέσως μετά την πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ “ROCKY HORROR SHOW” στο REX έρχεται ο Γιάννης Μωραΐτης καλεσμένος στον ngradio.gr και στην εκπομπή “Ή τό ΄χεις ή δεν τό ‘χεις” με την Βασιλεία Περόγλου να μας μιλήσει για την παράσταση αλλά και για τα σχέδιά του.

giannis moraitis

Απόφοιτος του Αττικού Ωδείου και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε τις  εμφανίσεις του σε πολύ νεαρή ηλικία, τραγουδώντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής  όπως την Καίτη Γαρμπή, τον Γιάννη Πάριο, τον Δημήτρη Μπάσση, την Πωλίνα, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Στέλιο Διονυσίου και πολλούς άλλους.

giannis-moraitis-1

Το 2011 κατέκτησε με το τραγούδι του «Για Πρώτη Φορά» την 1η θέση ανάμεσα σε 45 χώρες στον Παγκόσμιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό INFE.VISION , τον οποίο διοργανώνουν τα επίσημα σωματεία της EUROVISION σε όλο τον κόσμο. Αυτό τού άνοιξε τις πόρτες για τα playlists ξένων χωρών όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Κίνα, η Ρωσία και η Ρουμανία.

Το 2012 βραβεύτηκε στο Σ.Ε.Φ από τον όμιλο της UNESCO ως νέος καλλιτέχνης. Το 2014 επιλέχτηκε από τον «δάσκαλο» της ελληνικής μουσικής Μίμη Πλέσσα  και τον σκηνοθέτη Μάνο Πετούση για να συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Ξημερώνει Κυριακή», στο Θέατρο “λληνικός Κόσμος”.

giannis moraitis

Τα δύο τελευαταία χρόνια ασχολείται και με το θέατρο, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών, ενώ για τη φετινή χρονιά μπορείτε να τον απολαύσετε στο θρυλικό μιούζικαλ “ROCKY HORROR SHOW” στον θεατρικά ανακαινισμένο ιστορικό χώρο του REX με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη, Κυριακή 7:30μ.μ.
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 8:30μ.μ.

rocky horros show

Ακούστε την καλοκαιρινή του επιτυχία με τίτλο “Να χαμογελάς”, σε στίχους του Στέλιου Μαγγιώρου και μουσική του Δημήτρη Γρυδάκη:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%