Μουσική

Η εμφάνιση των Argo στην τελετή έναρξης στο κόκκινο χαλί της Eurovision 2016

today9 Μαΐου, 2016

Background
share close

Η τελετή έναρξης της 61ης Eurovision έγινε και το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE, που συνοδεύει την ελληνική αποστολή των Argo στη Σουηδία, ήταν εκεί και μας χαρίζει φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εμφάνιση της δικής μας αντιπροσωπείας στο “κόκκινο χαλί”.

Οι εκπρόσωποι μάς άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την απλότητα  η οποία τους διακρίνει αλλά και με την άψογη στυλιστικά εμφάνισή τους στην καθιερωμένη παρέλαση που γίνεται με αφορμή την έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού. Μπήκαν μάλιστα χορεύοντας ποντιακά! και κέρδισαν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Απαστράπτουσες εμφανίστηκαν οι δύο κυρίες της φετινής συμμετοχής μας, με τη Χριστίνα Λαχανά να φοράει μια τουαλέτα που άφηνε τους ώμους ελεύθερους, κεντημένη στο χέρι από τη σχεδιάστρια Ουρανία Kay, ενώ η Μαρία Elbrous Venetikidou θέλησε να εμφανισθεί με ένα μαύρο φόρεμα Michael Kors, προσεγμένο μακιγιάζ και άψογες με τις επιλογές των κομμωτών τους, συγκέντρωσαν τα βλέμματα των θαυμαστών. Οι άνδρες του συγκροτήματος μας ο Κωνσταντίνος Τοπούζης , ο Αλέξακος Παπαδόπουλος αλλά και ο χορευτής μας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη Στοκχόλμη, ο Βασίλης Roxenos εμφανίσθηκαν με κοστούμια σχεδιασμένα από τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Ο τραγουδιστής και συνθέτης του Utopian Land Βλαδίμηρος Σοφιανίδης περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα μάλλινο κοστούμι Hugo Boss .

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη πρώτη επίσημη εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision,η οποία ευχόμαστε να συνεχισθεί και την Τρίτη με την πρόκρισή της στον τελικό του Σαββάτου.

eurovision-2016-argo-opening-ceremony

eurovision-2016-argo-opening-ceremony-02

RED2_h_645_450

 

Πηγή: tvnea.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%