Lifestyle

Η πανέμορφη που ντουμπλάρει την Khaleesi στο Game of Thrones

today24 Απριλίου, 2015

Background
share close

Με τα μακριά ξανθά μαλλιά της, τα καταγάλανα διαπεραστικά της μάτια και το καλλίγραμμο, κατά γενική ομολογία, σώμα της ίσως δυσκολευτεί να κάνει κανείς τη σύνδεση. Κι όμως αν κοιτάξει λίγο καλύτερα θα διαπιστώσει πως η εν λόγω καλλονή κάτι μας θυμίζει… από την Daenerys Targaryen, την μητέρα των δράκων, και διεκδικητή ενός θρόνου που συγκεντρώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής σε τηλεοπτικές σειρές. Ο λόγος για το 18χρονο μοντέλο που ντουμπλάρει την Emilia Clarke, ή αλλιώς Daenerys Targaryen ή ακόμα καλύτερα Khaleesi του Game of Thrones.

H Rosie Mac, όπως είναι το όνομά της, είναι μόλις 18 ετών, κατάγεται από την Κορνουάλη, και σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε στην Ισπανία, σύμφωνα με το blog της στο Vivaworld. Το μοντέλο προσφάτως ανάρτησε φωτογραφίες από το πλατό του HBO, όπου γυρίζεται η σειρά και κατ’ όπως φαίνεται είναι εκείνη που ντουμπλάρει το σώμα της Daenerys. Εντυπωσιακή βέβαια είναι και η ομοιότητά της με την ηθοποιό αν και πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν μερικούς πόντους παραπάνω, όχι στη σταρ αλλά στο είδωλό της…

khal00

Όπως δήλωσε η Virginia Macari η οποία πρόσφατα προσέλαβε το μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια μαγιό της Dublin Wives, «Αρχικά επρόκειτο για ένα stand-in του Game Of Thrones για τη μητέρα των δράκων Daenerys Targaryen. Οι παραγωγοί όμως την αγάπησαν τόσο, που έγραψαν ένα μικρό ρόλο και για την ίδια. Όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι προορισμένη για να γίνει διεθνές αστέρι»

khal000 (1)

Και η αλήθεια είναι πως κοιτάζοντας τις φωτογραφίες κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της… Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της Khaleesi οφείλεται και στο νεαρό μοντέλο που δανείζει το σώμα της στη γνωστή ηθοποιό.

khal10

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%