Σινεμά - TV

Η Μαρία Μπεκατώρου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

today17 Μαρτίου, 2015

Background
share close

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο People για όλα τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική της ζωή, καθώς σύντομα θα ξεκινήσει η πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο.

Όπως ομολογεί, σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, υπολογίζει πάντα τη γνώμη του συζύγου της. «Αυτό που με συμβουλεύει πάντα είναι να μη στενοχωριέμαι, να μη δίνω σημασία στα μικρά και να κρατάω αυτά που πραγματικά αξίζουν. Θέλει να έχω στη δουλειά τη θέση που μου αρμόζει. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν διεκδικώ πράγματα για τον εαυτό μου» παραδέχεται.

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκαν ορισμένες αποχωρήσεις στελεχών του ΑΝΤ1, όπως εκείνη της διευθύντριας επικοινωνίας του ομίλου, Κατερίνας Γκαγκάκη, αλλά και του στενού της συνεργάτη, Κώστα Τσολάκη. Ειδικά με την Κατερίνα, συνεργαζόταν πολύ στενά στο YFSF, καθώς ήταν βασικό μέλος της κριτικής επιτροπής από την αρχή του σόου. Πώς την επηρέασε αυτή η εξέλιξη; «Ένιωσα πολύ περίεργα. Την αγαπάω πολύ την Κατερίνα. Μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο και καλλιεργημένο κορίτσι. Όσοι δουλεύουμε στον ΑΝΤ1 στενοχωρηθήκαμε πολύ που δεν θα την έχουμε, διότι στο κομμάτι της επικοινωνίας μάς καθοδηγούσε εξαιρετικά» παραδέχεται.

Κάτι που επίσης τη στενοχώρησε ήταν η ματαίωση του YFSF 3. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα το Μάρτιο του 2015, αλλά η ημερομηνία της πρεμιέρας πήρε μετάθεση για τον προσεχή Οκτώβριο. «Όταν το έμαθα, στενοχωρήθηκα πολύ, έκλαψα. Ξέρω, όμως, ότι θα γίνει την ερχόμενη σεζόν». Όσον αφορά την παρουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη στην κριτική επιτροπή, η Μαρία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται και για τρίτη σεζόν ανάμεσά τους. «Δεν νομίζω πως το ότι έφυγε από τον ΑΝΤ1 αποκλείει την πιθανότητα να συμμετάσχει στο σόου. Μπορεί και να είναι».

Πάντα οι αποχωρήσεις και οι ανακατατάξεις σε μια εταιρεία φέρνουν αναστάτωση. Ωστόσο, η Μαρία εξομολογείται πως, όταν η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ήδη ξεκινούσε η οικονομική κρίση, οπότε έχει πάντα στο μυαλό της ότι τα πράγματα είναι ρευστά. Αναρωτιέμαι αν, πηγαίνοντας από το Τηλεάστυ σε ένα μεγάλο κανάλι, χρειάστηκε να προσπαθήσει για να αποδείξει την αξία της, αν αμφισβητήθηκε. «Κοίτα, μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στο Τηλεάστυ, με καθημερινό πρόγραμμα, απέκτησα εμπειρία. Πολλές φορές έκανα μόνη μου μοντάζ, έφτιαχνα τη σκαλέτα με τα θέματα της εκπομπής και δεν φορούσα ποτέ ακουστικό. Συνεπώς έμαθα πολλά πράγματα. Αυτό, από μόνο του, ήταν μια σχολή τηλεόρασης».

Παρότι της άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή που έκανε στο Τηλεάστυ, δεν της λείπει το πρωινό. Στο μέλλον, όμως, ίσως και να το ξανάκανε. «Ποτέ μη λες ποτέ. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν (σ.σ. 2014 – 2015), είχα μια πρόταση για το πρωινό του Mega. Μια πρώτη προσέγγιση που δεν προχώρησε. Δεν ήταν κάτι που το θεώρησα πρόκληση, γιατί είμαι άνθρωπος της ασφάλειας. Δεν αφήνω εύκολα την τηλεοπτική στέγη που με αναδεικνύει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απόφαση του Γιάννη Λάτσιου και του καναλιού να μου δώσουν την παρουσίαση του YFSF». Πριν από λίγες μέρες, αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που πιθανότατα θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν. «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του σταθμού. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι ανταγωνιστική και θα έχει ενδιαφέρον» συμπληρώνει.

Πηγή: ladylike.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%