Διασκέδαση

Ο «Σέρλοκ» επιστρέφει στο βικτωριανό Λονδίνο

today8 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο για να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του κατά Κάμπερμπατς «Σέρλοκ», αλλά τουλάχιστον έχουμε να προσμένουμε σε ένα ειδικό επεισόδιο, όπου οι συνήθεις ύποπτοι της οδού Μπέικερ 221Β κάνουν ένα άλμα στο… χρόνο!

Ο ιδιοφυής δημιουργός της σειράς Στίβεν Μόφατ («Dr.Who», «Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν:Το Μυστικό του Μονόκερου») είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ του SXSW πως οι ήρωές μας στο νέο επεισόδιο θα αποτελούν κομμάτι μιας περιπέτειες που λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια πριν.

«Αυτό το ειδικό επεισόδιο είναι ξεχωριστό. Δεν θα ασχολούμασταν με τη συγκεκριμένη ιστορία, ούτε θα την γυρίζαμε, αν δεν υπήρχε αυτή η συνθήκη. Το επεισόδιο αυτό θα είναι ανεξάρτητο από τα τρία κανονικά επεισόδια της σεζόν και θέλαμε να το κάνουμε – είναι δύσκολο να το κρύψεις πια – βικριανό. Ο Μαρκ Γκράτις κι εγώ θέλαμε κάτι μοναδικό, μία ξεχωριστή οντότητα σε μία δική της φούσκα», δήλωσε ο Μόφατ.

Ο «Σέρλοκ» ξεκίνησε να προβάλλεται το 2010 με το σκεπτικό μιας σεζόν τριών επεισοδίων των 90 λεπτών. Στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου «His Last Vow», οι δημιουργοί προσέφεραν ένα αναπάντεχο, δραματικό φινάλε (ακολουθεί spoiler), υπονοώντας την επιστροφή του Άντριου Σκοτ ως Τζιμ Μοριάρτι. Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα με ενδεχόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας στα μέσα  του 2016. «Έχουμε  σαφή ιδέα για το τι θα πάμε να κάνουμε και πρόκειται για μια καθαρή αλλαγή ύφους», υποστηρίζει ο Μάφατ. «Πάντοτε υπήρχαν μεταβάσεις και σίγουρα θα εντάξουμε κάποια σκοτεινά στοιχεία, αλλά πάντοτε θα υπάρχει η διασκέδαση, το χιούμορ, η έρευνα και όλες αυτές οι ανοησίες!».

Σταματήστε λοιπόν να ψάχνετε στοιχεία για την 4η σεζόν και δείτε το τρέιλερ του ειδικού επεισοδίου του «Σέρλοκ». Ο επιθεωρητής επιστρέφει στις λογοτεχνικές του ρίζες και σας κλείνει ραντεβού την ερχόμενη εορταστική περίοδο.

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%