Σινεμά - TV

Ο «Σέρλοκ» στα ίχνη του…τέλους;

today5 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GQ UK, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, δήλωσε ότι η σειρά μάλλον ολοκληρώνει την πορεία της: «Θα μπορούσε να είναι το τέλος μιας εποχής. Αισθάνομαι σαν το τέλος μιας εποχής, για να είμαι ειλικρινής. [Η τέταρτη σεζόν] πηγαίνει κάπου όπου θα είναι πολύ δύσκολο να το ακολουθήσει κάποιος», δήλωσε ο Κος Σέρλοκ αυτοπροσώπως.

Με εξαίρεση το ειδικό επεισόδιο του Ιανουαρίου 2016 «The Abominable Pride», το «Sherlock» δεν έχει παρουσιάσει νέες προσθήκες από το 2014. Η τέταρτη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, θα αποτελείται από τρία ενενηντάλεπτα επεισόδια, και προμηνύει πως οι ήρωές μας θα δοκιμαστούν σε ό,τι νόμιζαν πως γνωρίζουν μέχρι τώρα.

Το σενάριο «…είναι σκοτεινό, ό,τι πιο σκοτεινό έχουν γράψει ο Μαρκ και ο Στίβεν. Όταν το διαβάσαμε ήμασταν όλοι κατενθουσιασμένοι γιατί ήταν σοκαριστικό και απίθανο όπως πάντα». Ο βασικός λόγος που καθυστέρησε η τέταρτη σεζόν ήταν το απασχολημένο πρόγραμμα των ηθοποιών, ο Κάμπερμπατς δούλευε για το «Dr. Strange» και ο Μάρτιν Φρίμαν για τις τηλεοπτικές σειρές «Fargo» και «StartUp».

Ο παραγωγός Μαρκ Γκάτις τόνισε πως: «Προσπαθούμε πολύ σκληρά τα τελευταία έξι χρόνια να εξελίσσουμε τη σειρά. Οι χαρακτήρες πρέπει να στραγγίξουν συναισθηματικά», ενώ ο Μόφατ σχολίασε ότι: «Ο Σέρλοκ Χολμς στο τέλος δεν θα είναι ίδιος με τον Σέρλοκ Χολμς στην αρχή. Δεν μπορείς να κάνεις ένα σόου πάνω σε μια ιδιοφυία που δεν μαθαίνει τίποτα. Το μόνο που δεν θα αλλάξει σίγουρα είναι το χαρακτηριστικό στυλ του Χολμς. Όσο ο Μπένεντικτ συνεχίζει να φοράει το παλτό του, εμείς δεν θα του το βγάλουμε ποτέ. χαχα»

Όσο για το αν θα είναι η τελευταία να θυμήσουμε τις δηλώσεις του Στίβεν Μόφατ ότι: «Δεν ξέρουμε αν η τέταρτη σεζόν θα είναι η τελευταία ή όχι. Γιατί υποθέτετε ότι οι ήρωες θα επιβιώσουν την τέταρτη σεζόν; Σας είπαμε ήδη ότι θα είναι αρκετά σκοτεινή».

Δείτε το τρέιλερ και… υπομονή!

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%