Σινεμά - TV

Ποιοι θα διαγωνιστούν φέτος στο Dancing with the Stars

today1 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Φέτος θα παρακολουθήσουμε για 5η φορά το επιτυχημένο τηλεοπτικό show χορού του Ant1 και το κανάλι έχει μιλήσει ήδη με μεγάλο αριθμό διασήμων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Μεταξύ αυτών είναι η Μαρία Κορινθίου, η Νίκη Κάρτσωνα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μαρία Ηλιάκη ενώ βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου αλλά και του Τόνι Σφήνου! Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή έχει γίνει πρόταση από το κανάλι και στις Τζένη Μπαλατσινού και Χρυσάνθη Ντάφλα.

 

maria-iliaki6sfinos

 

Στην παρουσίαση του show θα δούμε για άλλη μια φορά την Δούκισσα Νομικού, ενώ σταθερή φαίνεται να παραμένει και η κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Λάτσιο, Αλέξης Κωστάλας, Γκαλένα Βελίκοβα-Χαϊνά και Κάτια Δανδουλάκη αφού ο Νίκος Μουτσινάς στον οποίο είχε γίνει πρόταση θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar”.

Όσο για τα backstage και το green room, δεν θα δούμε φέτος την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του Mega και το παιδικό show τραγουδιού «Music School». Λέγεται πως επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι η Ευαγγελία Αραβανή, αν και η ίδια δεν το έχει ακόμα επιβεβαιώσει.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%