Σινεμά - TV

Τα «X-Files» θα ξανανοίξουν…αλλά αργότερα

today12 Ιανουαρίου, 2017

Background
share close

Μετά από ένα διάλειμμα που διήρκεσε περισσότερα από 10 χρόνια, οι συνωμοσιολόγοι θαυμαστές των «The X Files» ενθουσιάστηκαν με την περσινή επιστροφή της καλτ σειράς για έξι μόλις επεισόδια, αλλά απογοητεύτηκαν από τις άτολμες ιδέες και το «ξεκρέμαστο» φινάλε.

Η τηλεοπτική επανένωση των Μόλντερ και Σκάλι έφερε όμως νούμερα τηλεθέασης και οι συζητήσεις για έναν ενδέκατο κύκλο ξεκίνησαν σύντομα. Ο Πρόεδρος της Fox TV Γκάρι Νιούμαν, δήλωσε πως μία συφωνία με τους Τζίλιαν Άντερσον, Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Κρις Κάρτερ «είναι κοντά» αλλά όχι άμεσα. Αν και τα διευθυντικά στελέχη της Fox Entertainment ήλπιζαν να έχουν μία σχετική ανακοίνωση σήμερα, δυστυχώς τα λογιστικά θέματα αποδείχθηκαν σκέτη πρόκληση για το στούντιο. Ως αποτέλεσμα, ο Νιούμαν πρόσθεσε πως δεν αναμένει το σόου να επιστρέψει κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σεζόν 2017-18, αλλά αργότερα.

«Οι προσδοκίες μου είναι χαμηλές για την επόμενη σεζόν», είπε. «Θα μπορούσε να συμβεί το φθινόπωρο του 2018 ή τον χειμώνα του ’19. Δεν είναι αδύνατο να συμβεί νωρίτερα, αλλά οι χρόνοι είναι πια αρκετά σφιχτοί. Δεν υπάρχει αρνητικότητα, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, νομίζω ότι όλοι θέλουμε να συβεί, αλλά δεν είναι μια εύκολη απόφαση για τους εμπλεκόμενους».

Σύμφωνα με τον Νιούμαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των Άντερσον και Ντουκόβνι περιπλέκουν το χρονοδιάγραμμα. Η Άντερσον ζει μόνιμα στο Λονδίνο και πέρα από τις επαγγελματικές της δεσμεύσεις, έχει μικρά παιδιά και δεν είναι εύκολο για την ίδια να προγραμματίσει τρεις ή τέσσερις μήνες γυρισμάτων στο Βανκούβερ. Ο Ντουκόβνι μπορεί να είναι διαθέσιμος, αλλά δεν είναι και δεδομένο σε αόριστο χρόνο.

Το γιατί βέβαια δεν εκμεταλλεύτηκαν την περσινή ευκαιρία-αναβίωση για μία αξιοπρεπή αντιπροσώπευση της σειράς είναι απορίας άξιο. Από την άλλη η Fox πιέζει σκληρά ώστε η επόμενη σεζόν «The X-Files» να είναι μεγαλύτερη από έξι επεισόδια. «Δεν θα είναι 22, αλλά ελπίζουμε για περισσότερο από έξι», πρόσθεσε ο Νιούμαν. «Αυτός είναι ο στόχος μας».

Μέχρι να έχουμε νεώτερα…«trust no one»!

https://www.youtube.com/watch?v=rsBX-8vWgCc

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%