Σινεμά - TV

Το Facebook επιτρέπει το ανέβασμα βίντεο στην εικόνα του προφίλ μας

today30 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου, που δημοσίευσε στο επίσημο blog του, την οποία αλίευσε προ ολίγου το Engadget, το Facebook πρόκειται να κάνει μια μικρή αλλά πολύ αξιοσημείωτη αλλαγή, αφού ενεργοποιεί τη δυνατότητα να ανεβάζουμε βίντεο αντί για φωτογραφία στη θέση της εικόνας χρήστη, στο προφίλ μας είτε στην mobile είτε στην web εκδοχή του.   Με δεδομένο ότι οι σελίδες προφίλ των χρηστών δέχονται πάνω από 4 δισεκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα και μετά την επιτυχημενη δοκιμή που επέτρεψε στους χρήστες να χρωματίσουν προσωρινά την εικόνα τους, την ημέρα που νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων στην Αμερική, το Facebook προχωράει στην ενεργοποίηση του νέου χαρακτηριστικού, που θα αρχίσει να εμφανίζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες.

facebook_gif

Όποιος χρήστης το επιθυμεί, αναφέρει η ανακοίνωση, θα μπορεί να καταγράφει ένα μικρό βιντεάκι διάρκειας 7 sec, το οποίο θα αντικαθιστά την στατική φωτό χρήστη και το οποίο θα αναπαράγεται ατέρμονα, όπως ένα GIF, όταν κάποιος επισκέπτεται τη σελίδα του προφίλ μας, είτε στη web είτε στην mobile εκδοχή του Facebook.

890361_facebook_profile

Παράλληλα, στις νέες αλλαγές που ετοιμάζει το κοινωνικό δίκτυο, συγκαταλέγεται και η δυνατότητα να ανεβάζουμε προσωρινές φωτογραφίες προφίλ, που θα αντικαθιστούν για όσο διάστημα επιλέξουμε εμείς την κύρια εικόνα προφίλ, όταν για παράδειγμα θέλουμε να δηλώσουμε την υποστήριξή μας στην αγαπημένη μας ομάδα ή σε έναν κοινό σκοπό. Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το Facebook θα δώσει ακόμα περισσότερο έλεγχο στον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και τις εικόνες που θα εμφανίζονται στην σελίδα του προφίλ μας.   Παρακολουθήστε το επεξηγηματικό βίντεο:

Πηγή: lifo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%