Μουσική

Απίστευτο: Επανενώνονται οι ABBA μετά από 35 χρόνια

today27 Απριλίου, 2018

Background
share close

Οι ABBA, το θρυλικό μουσικό συγκρότημα από τη Σουηδία, ανακοίνωσε την επανασύνδεσή του, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά τη διάσπασή του.

Οι Αγκνέθα, Μπένι, Μπγιορν και Άννι Φριντ επιβεβαίωσαν την είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας πως ήταν μια «απροσδόκητη συνέπεια» της απόφασης τους να κάνουν μια «περιοδεία εικονικής πραγματικότητας».

❤️ #abbaofficial #abba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ abbaofficial στις

Οι τέσσερίς τους περιέγραψαν την επιστροφή τους στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν δύο νέα κομμάτια ως μία «εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία».

Η δήλωσή τους αναφέρει: «Η απόφαση να προχωρήσουμε με το συναρπαστικό πρότζεκτ της περιοδείας avatar των ABBA είχε μια απροσδόκητη συνέπεια. Και οι τέσσερις είχαμε την αίσθηση ότι έπειτα από περίπου τριάντα πέντε χρόνια, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να ενώσουμε τις δυνάμεις ξανά και να μπούμε στο στούντιο ηχογράφησης. Έτσι το κάναμε. Και ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε απλώς λείψει σε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα τραγούδια και ένα από αυτά το ‘I Still Have Faith In You’ θα εκτελεστεί από τους ψηφιακούς εαυτούς μας σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του NBC και του BBC που θα μεταδοθεί τον Δεκέμβριο. Μπορεί να είμαστε λίγο μεγάλοι σε ηλικία, αλλά το τραγούδι είναι νέο. Και είναι υπέροχο».

Η είδηση έρχεται περίπου ένα χρόνο αφότου το συγκρότημα ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μια ψηφιακή εμπειρία σε συνεργασία με τον μάνατζερ των Spice Girls Σάιμον Φούλερ.

 

Το θρυλικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1972, έγινε διάσημο για πολλά τραγούδια μεταξύ των οποίων και τα «Voulez-Vouz» και «Dancing Queen».

Απέκτησαν διεθνή φήμη μετά τη νίκη τους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το «Waterloo». Το 1974 και πούλησαν πάνω από 400 εκατομμύρια singles και άλμπουμ παγκοσμίως.

Το μουσικό συγκρότημα, που εμφανίσθηκε επί σκηνής για τελευταία φορά το 1986, δεν διαλύθηκε ποτέ, όμως οι τέσσερις καλλιτέχνες υπογράμμιζαν με βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσουν πια μαζί.

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%