Μουσική

Οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν με νέο τραγούδι

today24 Αυγούστου, 2017

Background
share close

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν δισκογραφικά και μας προετοιμάζουν με ένα καινούργιο τραγούδι.

 

Οι θαυμαστές του μουσικού συγκροτήματος έκαναν αρκετή υπομονή μετά τον τελευταίο δίσκο με τίτλο Love, Lust, Faith Αnd Dreams που κυκλοφόρησε το 2013. Τώρα οι 30 Seconds to Mars ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή, την οποία αναγγέλλουν με νέο τραγούδι.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Walk On Water» και ο Jared Leto μίλησε για αυτό: «Είναι ένα τραγούδι για όλους μας», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας όσους είδαν στους στίχους μια αναφορά στη σύγχρονη Αμερική, «ένα κομμάτι για την ελευθερία, την επιμονή, μα και για την αλλαγή και για το να πολεμάς για όσα πιστεύεις. Είναι ένα κάλεσμα στα όπλα, όμως την ίδια στιγμή είναι και γεμάτο από εκείνη την αισιοδοξία και την ελπίδα που αποτελεί τόσο οργανικό τμήμα του Αμερικάνικου Ονείρου».

Όσον αφορά το επερχόμενο άλμπουμ, το συγκρότημα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τον τίτλο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αναμένουμε…

Ακούστε το «Walk On Water»:

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%