Μουσική

Οι ΄Αμπα (Abba) ξανά μαζί ύστερα από οκτώ χρόνια!

today22 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Είναι ένα από τα εμπορικότερα μουσικά συγκροτήματα στην ιστορία, με επιτυχίες που έχουν επιζήσει πάνω από πέντε δεκαετίες. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι ΄Αμπα δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία κοινή εμφάνιση ως ομάδα για περισσότερα από επτά χρόνια. Αυτό ίσχυε μέχρι χθες, αφού το σουηδικό συγκρότημα ένωσε τις δυνάμεις του για τα εγκαίνια ενός νέου εστιατορίου στη Στοκχόλμη – όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το φαγητό τους, ενώ θα παρακολουθούν μια παράσταση βασισμένη σε τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση που είχαν πραγματοποιήσει τα μέλη του συγκροτήματος – Agnetha Fältskog, τώρα 65, Björn Ulvaeus, 70, Benny Andersson, 69, και Anni-Frid Lyngstad, 70 – ήταν το 2008, όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Mamma Mia! Το μιούζικαλ που παρουσίασε τα τραγούδια του συγκροτήματος μεταξύ 1972 – 1982, έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 1999, και οι΄Αμπα  είδαν το άλμπουμ τους να εκτοξεύεται στην κορυφή των charts.

Αν και οι ΄Αμπα φάνηκαν διστακτικοί στην αρχή με την ιδέα του να βασιστεί ένα μιούζικαλ στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ανάμεσά τους τα τραγούδια Mamma Mia!, Dancing Queen, Take a Chance on Me, Money Money Money, Knowing Me Knowing You και The Winner Takes It All, το μουσικό θέαμα σημείωσε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας τον τίτλο του μακροβιότερου μιούζικαλ.

Πηγή: missbloom.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%