Μουσική

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνονται για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και βίντεο κλιπ

today6 Δεκεμβρίου, 2013

Background
share close

Το νέο του cd ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος με το τραγούδι “Χριστούγεννα αγκαλιά” να αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια του άλμπουμ.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες περνούν από την κάμερα και τα μικρόφωνα, δίνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα.

Σε σημείωμα του σχετικά με το τραγούδι ο Αντώνης Λουδάρος γράφει:

“Από μικρό παιδί λάτρευα τα Χριστούγεννα…

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, με βρίσκω ανάμεσα σε αγκαλιές από φίλους και συγγενείς. Το γιορτινά στρωμένο τραπέζι, φαντάζει στα παιδικά μου μάτια ένας μακρύς διάδρομος που δεν έχει τελειωμό. Στο δέντρο τα φωτάκια αναμμένα, στο ραδιόφωνο γλυκές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δώρα που με περιμένουν να τα ανοίξω. Και ξαφνικά… Το σπίρτο σβήνει…

2013. Όλοι σκυφτοί και δε χαμογελούμε πια, όπως παλιά, και θέλω κάπως να το ανατρέψω. Κάτι να γίνει που θα μας δώσει τη χαρά και τη τρυφερότητα που λείπει απ’ τη ζωή μας. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το άλμπουμ. Τηλεφώνησα στη Ρεβέκκα. Ενθουσιάστηκε! “Χριστούγεννα αγκαλιά” είπε. Αυτός αποφασίσαμε να είναι και ο τίτλος του cd. Και κάπως έτσι, εγώ και αγαπημένοι φίλοι, όλοι ηθοποιοί, βρεθήκαμε να ηχογραφούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Με τον τρόπο αυτό, θέλαμε να στείλουμε φως και αγάπη σε εσάς και στο “Σπίτι του Ηθοποιού”.

Τη φωνή και την παρουσία τους στο τραγούδι χαρίζουν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Μέμος Μπεγνής, η Σαλίνα, η μικρή Μαρίνα Σπανού, η Τάνια Τρύπη και ο Κώστας Βουτσάς.

Ακούστε το τραγούδι και απολαύστε το βίντεο κλιπ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%