Μουσική

Ακούστε ακυκλοφόρητο τραγούδι του Τομ Πίττυ (Tom Petty)

today15 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Κυκλοφόρησε ως προπομπός ολόκληρου Box Set με ακυκλοφόρητα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μουσική συλλογή με τίτλο «An American Treasure », αποτελούμενη αποκλειστικά από ακυκλοφόρητα τραγούδια του Τομ Πίττυ. Συνολικά θα περιέχει 4 CD με 60 τραγούδια, παρμένα είτε από αχρησιμοποίητο υλικό των στούντιο (δικά του τραγούδια σε εναλλακτικές εκτελέσεις, αλλά και διασκευές), είτε από αδημοσίευτες ηχογραφήσεις συναυλιών.

Θα υπάρχει επίσης booklet 52 σελίδων με liner notes γραμμένα από τον Bud Scoppa, συνοδεία αρκετών αδημοσίευτων φωτογραφιών από το αρχείο του αμερικανού μουσικού. Η CD έκδοση του box set θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχουν πλάνα έκδοσης και σε 6 έξι δίσκους βινυλίου για τις 23 Νοεμβρίου. Θα υπάρχει και μια ειδική υπερπολυτελής έκδοση, στην οποία το booklet θα επεκταθεί με 32 επιπλέον σελίδες και θα προστεθούν σελίδες με στίχους γραμμένες στο χέρι από τον ίδιο τον Πίττυ, ενώ ως πιο οικονομική επιλογή θα κυκλοφορήσει και έκδοση 2 CD με 26 από τα εξήντα κομμάτια.

Επιμελήτρια του An American Treasure είναι η χήρα του Tομ Πίττυ Dana York, η οποία είχε την πολύτιμη αρωγή των συνεργατών του Mike Campbell, Benmont Tench & Ryan Ulate. Η ίδια βρήκε το υλικό μαζί με την κόρη της Adria, καθώς τακτοποιούσαν τις υποθέσεις του Πίττυ μετά τον θάνατό του. Μιλώντας στο πρωινό σόου CBS This Morning της αμερικανικής τηλεόρασης, η Adria Petty δήλωσε ότι διάλεξαν αυτά τα 60 τραγούδια πιστεύοντας πως σήμαιναν κάτι για τον πατέρα της.

Για την προώθηση της έκδοσης, δόθηκε προς το παρόν στη δημοσιότητα ένα από τα ακυκλοφόρητα αυτά τραγούδια με τίτλο «Keep A Little Soul», το οποίο κυκλοφόρησε και με επίσημο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Biff Butler.

Το «Keep A Little Soul» χρονολογείται στα 1982 και προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το τότε άλμπουμ «Long After Dark», το οποίο υπήρξε σημείο αναφοράς για τον Tομ Πίττυ και τους Heartbreakers.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%