Μουσική

Η Άννα Μπουρμά στον Δήμου Παλαιού Φαλήρου

today2 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου σας παρουσιάζουν και σας προσκαλούν στη μουσική παράσταση της Άννας Μπουρμά με τίτλο ‘’ Ένα τραγούδι αν σωθεί’’.

Το Σαββάτο 13 Σεπτεμβρίου ώρα 21:15 στην παραλία Μπάτη, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, θα υποδεχτούμε την  Άννα Μπουρμά σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο. Μια νέα καλλιτέχνης που δεν τη χωράει το ψέμα και είναι ένα σημάδι στου χάρτη τις γραμμές !

Η μουσική αυτή παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια και από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές καθώς και άλλα αγαπημένα από την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή.

Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό. Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.ά. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με τη θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής, καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

Μια έκπληξη περιμένει τους ακροατές: μοιράζονται σε όλο το κοινό κρουστά μουσικά όργανα και τον πιο σημαντικό ρόλο παίζεται μόνο εσείς ! Επί σκηνής θα εμφανιστεί μαζί της ο συνθέτης της και πατέρας της Τάκης Μπουρμάς.

Μουσικοί :

Κιθάρα κλασική Τάκης Μπουρμάς

Κιθάρα Γιάννης Ακτύπης

Ούτι Βάσια Βουγιουκλή

Mπάσο Πέτρος Βασιλειάδης

Κρουστά Βασίλης Κατσαμπέλας

Κρουστά Νίκος Νταρίλας

Ήχος Κ. Καραμπάτσος

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

10660886_10204027147893152_993714815_n

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%