Μουσική

Άντζελα Ορφανού «Γυναίκα Οδυσσέας» στο Σταυρό του Νότου plus

today13 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close
Η ερμηνεύτρια Άντζελα Ορφανού και ο συνθέτης Βασίλης Μιχάλης σε μια εμπνευσμένη παράσταση με τραγούδια, κείμενα και χορό.
Τίτλος της «Γυναίκα Οδυσσέας» όπως και ο ομώνυμος δίσκος της ερμηνεύτριας με συνθέσεις του συνθέτη που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό αποσπώντας θερμά σχόλια και εγκωμιαστικές κριτικές.
Τις Δευτέρες 18 & 25 Ιανουαρίου, στις 21.30 η Άντζελα Ορφανού και ο Βασίλης Μιχάλης θα βρεθούν επί σκηνής Σταυρό του Νότου plus πλαισιωμένοι από μια μεγάλη ομάδα πηγαίων μουσικών και χορευτών. Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του δίσκου τους καθώς και ανέκδοτες δημιουργίες του συνθέτη μέσα από χαρακτηριστικά κείμενα-γέφυρες που θα χαράζουν τη διαδρομή και θα ξετυλίγουν την ιστορία της  «Γυναίκας Οδυσσέας».Μια παράσταση με αδρά θεατρικά στοιχεία και χορευτικά μέρη που υπογραμμίζουν την ομορφιά, τη δύναμη και αλήθεια των τραγουδιών φωτίζοντας τα μηνύματά τους και αναδεικνύοντας παράλληλα, τις πολύπλευρες και γοητευτικές πτυχές τους.

Τραγούδια που «μιλάνε» για τον έρωτα, το χωρισμό, τις παιδικές αναμνήσεις, το θάνατο, αλλά και όλες τις εσωτερικές συγκρούσεις που βιώνει ο άνθρωπος που πορεύεται προς την αυτογνωσία του.

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Γκίκας: κρουστά
Φίλιππος Παχνιστής: πιάνο
Γιάννος Γιοβάνος: τσέλο
Μάνος Δελώτης: κιθάρα
Στέλιος Βαρβέρης: ούτι, μπουζούκι

Από την ομάδα χορού “Dance of art” συμμετέχουν οι Κατερίνα Κασμερίδου, Ειρήνη Κλειμοπούλου, Ρούλα Κίσσα και Ιωάννα Μούτση
Κίνηση – χορογραφία: Νανά Κανδύλη
Κείμενα: Αντώνης Πρέκας
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη

agelafinal

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%