Μουσική

«Armstrongs»: Ο Billie Joe των Green Day και ο Tim Armstrong των Rancid ενώνουν τις δυνάμεις τους

today18 Ιουλίου, 2017

Background
share close

Ένα καινούργιο μουσικό σχήμα δημιουργήθηκε στον παράδεισο της ποπ-πανκ. Ο Billie Joe Armstrong των Green Day και ο Tim Armstrong των Rancid ένωσαν τελικά τις δυνάμεις τους και μοιράζονται την αγάπη τους για το πανκ της ανατολικής όχθη και το κοινό τους επώνυμο με ένα νέο συγκρότημα που ονομάζεται «Armstrongs».

Η μπάντα συμπληρώνεται από ακόμα περισσότερους… Armstrongs, συμπεριλαμβανομένου του ανηψιού του Tim, Rey Armstrong και του γιου του Billie Joey, Joseph Marciano Armstrong.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι του με τον τίτλο «If There Was Ever A Time» μέσω της Hellcat Records.

Το single, το οποίο επίσης προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ «Turn It Around», θα διατεθεί σε περιορισμένο flexi-disc. Όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν στον θρυλικό πανκ χώρο «924 Gilman».

Στο δελτίο τύπου, ο Billie Joe ανέφερε: «Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συνεργασία με το «Gilman» και τον Tim και τον Joey Armstrong, με αφορά. Πρόκειται για το σπίτι και την οικογένειά μας. Ζήτω οι Armstrong!»

Ο Tim Armstrong πρόσθεσε: «Ήταν συναρπαστικό να δουλεύω σε αυτό το τραγούδι με τον Billie και το επιτελείο για την ταινία. Στόχος ήταν να μοιραστώ τη μουσική με όλους εκεί έξω και να δωρίσουμε όλα τα έσοδα στο «Gilman», το οποίο είναι ένα μέρος τόσο κοντά, αγαπητό και σημαντικό σε εμάς.»

Ακούστε το «If There Was Ever A Time» παρακάτω:

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%