Μουσική

Οι Black Keys στο Rockwave Festival 2015

today28 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Ήδη από το βράδυ της Τρίτης, όταν η επίσημη σελίδα του Rockwave Festival στο facebook δημοσίευσε φωτογραφία του εξωφύλλου του τελευταίου δίσκου των Black Keys, οι φήμες για εμφάνιση του αγαπημένου συγκροτήματος στο φεστιβάλ εξαπλώθηκαν παντού.

Και ναι! Πλέον είναι επίσημο! Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους και στα social media τους, οι Black Keys θα έρθουν για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο Rockwave Festival 2015, στo πλαίσιo του Turn Blue world tour για την προώθηση του ομότιτλου νέου άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Η Ελλάδα θα είναι η 15η χώρα της περιοδείας, μαζί με τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες πολλές χώρες παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο συγκρότημα θα ανοίξει το μεγάλο μουσικό γεγονός στις 30 Μαΐου 2015 και θα εμφανιστεί φυσικά στα γνωστά στέκια του Rockwave, στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα.

Το Rockwave Festival γιορτάζει φέτος την εικοστή του επέτειο και αλλάζει λίγο τον τρόπο διεξαγωγής του, αντί να πραγματοποιηθεί δηλαδή ορισμένες ημέρες στη σειρά, μας κρατά συντροφιά όλο το καλοκαίρι με ξεχωριστές Rockwave ημέρες τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%