Μουσική

Διαθέσιμα στο YouTube πλέον τα βίντεο κλιπ του Πρινς (Prince)

today11 Ιουλίου, 2017

Background
share close

Ο Πρινς αποκτά μεταθανάτια το δικό του κανάλι στο YouTube.

Τα επίσημα video του Πρινς είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο YouTube, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά το θάνατο του σταρ που ήταν ορκισμένος εχθρός του.

Πλέον μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μέσω του επίσημου καναλιού του αμερικανού καλλιτέχνη στο YouTube (youtube.com/user/prince) τα βίντεο από κάποια από τα διασημότερα τραγούδια του, όπως το «When Doves Cry» και «Let’s Go Crazy». Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα.

Αν και ο Πρινς εμφανίστηκε νωρίς στο διαδίκτυο, γρήγορα έγινε σφοδρός επικριτής του, καταγγέλλοντας τη δωρεάν πρόσβαση και τους ιστοτόπους με torrents ότι κλέβουν τα έσοδα των καλλιτεχνών.

Μάλιστα είχε δημιουργήσει μια ομάδα που ήταν αρμόδια να εντοπίζει και να κατεβάζει όλα τα βίντεό του, ακόμα και μικρά αποσπάσματα που είχαν τραβήξει και ανεβάσει στο διαδίκτυο οι οπαδοί του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη στάση του αυτή, ο Πρινς έγραψε στο Twitter: «Εφόσον το YouTube δεν πληρώνει δικαιώματα, δεν είναι παράλογο το ερώτημα;»

Η οικογένεια του καλλιτέχνη φαίνεται πως δεν μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα επίσημο κανάλι του στο YouTube, δηλώνοντας ότι προσπαθεί να αυξήσει τις πηγές εσόδων της καθώς χρειάζεται πόρους για να προστατεύσει και να διατηρήσει την τεράστια κληρονομιά του.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%