Μουσική

Επέτειος είκοσι χρόνων για τα Υπόγεια Ρεύματα

today28 Απριλίου, 2014

Background
share close

Για να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια ζωντανής παρουσίας του στην ελληνική ροκ σκηνή, το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα ετοιμάζει μεγάλη συναυλία στη σκηνή του Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 3 Μαΐου.

Λίγο πριν από την έκδοση του πρώτου τους επετειακού βινυλίου με τίτλο «20» και μετρώντας ήδη 14 συνοδοιπόρους που έχουν συμμετάσχει στο συγκρότημα, ονομάζουν το φετινό τους πρόγραμμα «20 – 14» και ξεκινούν τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού.

Αυτοσχεδιάζοντας και συνομιλώντας με το κοινό τους, θα ανέβουν στη σκηνή του Stage Volume 1, με ένα νέο μέλος και με διαφορετική, δυναμική διάθεση. Με όχημα έναν πολύπλευρο ηλεκτρικό ήχο και φλερτάροντας με το post rock, την ποπ, το drum ‘n bass και την alternative κατεύθυνση, ανοίγονται σε μονοπάτια της reggae, του dubstep, ακόμα και του metal.

Στη συναυλία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει όλες τις γνωστές τους επιτυχίες σε καινούργιες εκδοχές, ενώ θα παρουσιάσουν δείγμα από τα νέα τους τραγούδια.

Στο πλαίσιο του «20 -14», τα Υπόγεια Ρεύματα, θέλουν να γιορτάσουν τα εικοσάχρονά τους με παρέα. Έτσι αποφάσισαν να συνταξιδέψουν με 14 διαφορετικά ελληνικά συγκροτήματα, που θα ανοίγουν τις συναυλίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε όλες τις συναυλίες της Ελλάδας που θα ακολουθήσουν, δίνοντας έτσι χώρο και βήμα στη νέα σκηνή της εγχώριας μουσικής.

Στο Stage Volume 1 ένα από τα συγκροτήματα που θα τους συνοδεύουν είναι το δίδυμο των «The Big Nose Attack», ένα alternative blues/ροκ δίδυμο από την Αθήνα που μετρά πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη καθώς και δύο προσωπικά άλμπουμ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%