Μουσική

Το φαινόμενο Avener για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 2/4 στο Gazi Music Hall!

today17 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Μαζί του οι Synapson, Phoebe Killdeer & The Shift!

Έρχεται στην Αθήνα ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών Avener, του «To Let Myself Go» και του «Hate Street Dialogue», του «Panama» και του «Fade Out Lines»,που τον τοποθέτησαν στα top ονόματα της μουσικής σκηνής, ο γάλλος μουσικός που θα δώσει ένα «So French Touch of Elegance», ιδανικό για την καρδιά της άνοιξης. Θα δημιουργήσει τον τέλειο ήχο της πόλης, θα γίνει trend, το νέο μεγάλο συναυλιακό όνομα κι εδώ, ήδη Νο 1 στη Γερμανία και τη Γαλλία.
Βασικός του στόχος, να μεταπηδά με τη μουσική του μεταξύ μουσικών ειδών, περιόδων και στυλ αγνοώντας τα όποια μουσικά όρια!
Ανυπομονούμε να ακούσουμε συναυλιακά τις ευφάνταστες διασκευές του σε κομμάτια όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.

Synapson

synapson-player f

Το ντουέτο των Synapson είναι το νέο hot όνομα της γαλλικής electro, nudisco και deephouse σκηνής! Οι γοητευτικοί Alexandre Chiere (πλήκτρα, σαξόφωνο, beat και φωνητικά) και Paul Cucuron (κρουστά, scratch, production και mix), είναι υπεύθυνοι για το μαγικό «DjonMayaMaï» αλλά και για το «AllinYou» το καινούργιο τους κομμάτι που ακούει όλη η Αθήνα και η Γαλλία φυσικά, μία τεράστια επιτυχία με την AnnaKova στα φωνητικά.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν δύο λαμπρά μυαλά  συναντήθηκαν ως φίλοι και η αγάπη τους για τη μουσική τους οδήγησε στη δημιουργία των Synapson. «Οι Synapson είναι ο καρπός μίας ιδιαίτερης σύνδεσης με αφετηρία ένα όνειρο που είχαμε και οι δύο από την εφηβεία μας», ισχυρίζονται οι ίδιοι.
Ο πειραματισμός πάνω σε όλους τους ήχους που τους επηρεάζουν δημιουργεί μία προσωπική μουσική ταυτότητα που τους κάνει να ξεχωρίζει. Ο ήχος τους είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσικό είδος. Είναι το σημείο όπου συναντώνται οι ήχοι και τα χρώματα που τους «στοιχειώνουν».

PhoebeKilldeer&TheShift

square_shiftee f

Tην PhoebeKilldeer τη γνωρίσαμε ως την πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού NouvelleVague. Όταν βρίσκεται στη σκηνή, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Με θετική αύρα, έντονο ρυθμό και την ξεχωριστή χροιά της φωνής της παρασύρει το κοινό που γίνεται ένα μαζί της συμμετέχοντας όλοι μαζί σε μία μαγική ατμόσφαιρα. Μετά την πορεία της ως μέλος των NouvelleVague συνέχισε ως μέλος των “TheShortStraws”, όταν το 2014 έγραψε το “TheFadeOutLines”, του οποίου η διασκευή από τον Avener το εκτόξευσε!

Ανήσυχο πνεύμα και άκρως δημιουργική, αναζητά διαρκώς τη μουσική της εξέλιξη. Και κάπως έτσι φτάνουμε στη δημιουργία του σχήματος PhoebeKilldeer&TheShift. Πρόκειται για τη συνεργασία της με τους πειραματικούς μουσικούς ThomasMahmoud-Zahl (SFX, TheNest, TannhäuserSterben&dasTod, VonSpar) και OleWulfers (Kapaikos, PartyDiktator), με την ηθοποιό και τραγουδίστρια MariadeMedeiros (TheSaddestMusicintheWorld, PulpFiction). Ο ήχος τους δεν γνωρίζει μουσικά όρια, δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο μουσικό είδος ή στυλ, μία εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε στις 2 Απριλίου στο GaziMusicHallστο πλαίσιο του πρώτου Bonjour Athenes.Τα πάντα κυλούν μέσα από ένα μουσικό αποτέλεσμα που από τη μία είναι μινιμαλιστικό αλλά ταυτόχρονα εκρηκτικό, αφηρημένο αλλά και συγκεκριμένο, «βρόμικο» αλλά και «καθωσπρέπει». Όλα είναι πιθανά σε ένα μια συναυλία της Phoebe Killdeer.

Τα τρία κορυφαία αυτά ονόματα μαζί στο πρώτο Bonjour Athenes!

H φετινή άνοιξη προβλέπεται να είναι η πιο καυτή των τελευταίων ετών! Μία υπερπαραγωγή με πολλά φωτιστικά εφέ, τέλειο ήχο ειδικά στημένο για τη βραδιά, led γιγαντοοθόνες και πολλά άλλα.

Ετοιμαστείτε για το φεστιβάλ της γαλλικής φινέτσας και κομψότητας. Ένα κλείσιμο του ματιού, ένα χαμόγελο, φλερτ στα στενά της Μονμάρτρης.
Μη λείψετε από το φεστιβάλ για το οποίο θα μιλάει την επόμενη μέρα όλη η πόλη!

INFO

GAZI MUSIC HALL 13, ΙεράΟδός 7, Αθήνα 118 54
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00
SHOW STARTS @ 20:00

Προπώληση
Στα ταμεία του GAZARTE και στα viva.gr, 11876. Public, Seven Spots, Ianos, Media Markt, Reload

Εισιτήρια:
Προπώληση: 25 ευρώ
Πόρτα: 29 ευρώ

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%