Μουσική

Με Freaky Fortune και Riskykidd θα πάμε στη Γιουροβίζιον φέτος

today13 Μαρτίου, 2014

Background
share close

Την Τρίτη 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός της  Γιουροβίζιον 2014,  κατα τον οποίο και ψηφίστηκε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 59ο μουσικό διαγωνισμό της  Γιουροβίζιον στη Δανία.

Οι καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν και παρουσίασαν ζωντανά τα τραγούδια τους ήταν η Κρυσταλλία με το τραγούδι “Πεταλούδα στην Αθήνα”, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd με το “Rise Up”, ο Κώστας Μαρτάκης με το τραγούδι “Κανένας δε με σταματά” και ο Mark Angelo μαζί με την Josephine με το “Dancing Night”.

Κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, το τραγούδι που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας φέτος στην  Γιουροβίζιον είναι το “Rise Up” των Freaky Fortune και Riskykidd.

Λαμπερή ήταν η βραδιά της επιλογής με πολλούς καλλιτέχνες που τραγούδησαν ζωντανά λόγω της επετείου των 40 χρόνων συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision.

Τον τελικό άνοιξαν οι παρουσιαστές  της Βραδιάς Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή με ένα ποτ-πουρί από παλιές εμφανίσει της Ελλάδας στο διαγωνισμό.

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι Ελπίδα, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη, ενώ πολλά ήταν τα ντουέτα που απολαύσαμε ζωντανά, όπως του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES,

της Καλομοίρας και του Claydee,

της Καίτης Γαρμπή και των Vegas,

της Ελπίδας με την Tamta

και της Σοφίας Βόσσου με την Demmy.

Το παρών τους έδωσαν επίσης οι περσινοί μας αντιπρόσωποι στο μουσικό διαγωνισμό Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης που ερμήνευσαν φυσικά το “Alcohol Is Free”.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%